iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 of iPhone 15 Plus

Afgelopen dinsdag kondigde Apple de nieuwe lijn iPhone 15 aan. Nieuwe materialen, nieuwe kleuren én een nieuwe chip, allen op te laden met USB-C. Het was nog nooit zo gemakkelijk om een iPhone te vinden die past bij jou, jouw organisatie en jouw team. Apple iPhone 15, Pro, Pro Max en Plus zijn nu te pre-orderen bij PHC. Maak nu je keuze en ontvang jouw toestel vanaf 22 september.

iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Lichter. Sneller. Superproductief.

iPhone 15 Pro Max. Gesmeed uit titanium en voorzien van de baanbrekende A17 Pro-chip, een instelbare actieknop en het krachtigste iPhone-camerasysteem ooit.iPhone 15 Pro
Apple iPhone 15 Pro Max is verkrijgbaar in de kleuren: Zwart titanium, Wit titanium, Blauw titanium, Naturel titanium. Capaciteit: 256 GB, 512 GB en 1 TB
Apple iPhone 15 Pro is verkrijgbaar in de kleuren: Zwart titanium, Wit titanium, Blauw titanium, Naturel titanium. Capaciteit: 128 GB, 256 GB, 512 GB en 1 TB

 • GESMEED UIT TITANIUM
  iPhone 15 Pro Max heeft een sterk en licht design van hoogwaardig titanium met een achterkant van getextureerd matglas. De voorkant is voorzien van Ceramic Shield, dat sterker is dan welk smartphone-glas ook.
 • GEAVANCEERD DISPLAY
  Op het 6,7‑inch Super Retina XDR-display2 met ProMotion kan de refresh-rate worden opgeschroefd tot maar liefst 120 Hz voor waanzinnige graphics. Dynamic Island brengt meldingen en live activiteiten in beeld. En op het always‑on display is het toegangsscherm altijd te zien, dus je hoeft er niet eens op te tikken om helemaal bij te blijven.
 • GRENSVERLEGGENDE A17 PRO-CHIP
  Dankzij de GPU van pro-niveau zie je gedetailleerde omgevingen met vloeiendere graphics en een realistischere belichting. Dankzij een snellere CPU raas je door veeleisende workloads en run je probleemloos al je zakelijke apps. A17 Pro is bovendien ongelofelijk efficiënt en zorgt dat de batterij de hele dag meegaat, zodat je overal kunt werken.
 • INSTELBARE ACTIEKNOP
  Met de actieknop ga je direct naar je favoriete feature. Stel bijvoorbeeld ‘Geluid uit’, Camera, Dictafoon of Opdrachten in en je hoeft alleen maar de knop ingedrukt te houden.
 • PROFESSIONELE CONNECTIVITEIT
  Met de nieuwe USB‑C-connector laad je je Mac of iPad op met dezelfde kabel als je iPhone 15 Pro Max. USB 3 staat garant voor een enorme sprong in overdrachtssnelheid. En met wifi 6E kun je bestanden tot 2x sneller downloaden.

iPhone 15 en iPhone 15 Plus. Laat Dynamic Island voor je werken.

Volg alles wat er gaande is bij je bedrijf met meldingen en live activiteiten van Dynamic Island. Laat het beste van je producten tot leven komen met een 48 MP hoofdcamera en 2x telelens. En dankzij een batterij die de hele dag meegaat en USB C zit je overal bovenop.
iPhone 15 Plus
Apple iPhone 15 en 15 Plus zijn verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Blauw, Groen, Geel en Roze. Capaciteit: 128 GB, 256 GB 512 GB.

 • DYNAMIC ISLAND KOMT NAAR IPHONE 15
  Dynamic Island brengt meldingen en live activiteiten in beeld, zodat je die niet mist als je ergens anders mee bezig bent. Je kunt kijken wie er belt, je volgende rit in de gaten houden, de status van je vlucht checken en nog veel meer.
 • 48‑MP HOOFDCAMERA MET 2X TELELENS
  De 48‑MP hoofdcamera maakt foto’s met superhoge resolutie. Dus je schiet nu nog makkelijker schitterende foto’s vol detail. Met de 2x telelens van optische kwaliteit krijg je de perfecte close‑up.
 • PERFECTERE PORTRETTEN
  Maak portretten boordevol kleur en detail. En met een tikje kun je op een ander onderwerp scherpstellen, zelfs nadat je de foto hebt gemaakt.
 • SUPERKRACHTIGE A16 BIONIC-CHIP
  De razendsnelle chip levert power voor geavanceerde features zoals computationele fotografie, soepele Dynamic Island-animaties en Stemisolatie voor telefoongesprekken. En A16 Bionic is ongelofelijk efficiënt, zodat de batterij de hele dag meegaat en je overal kunt werken.
 • USB‑C
  Met de USB‑C-connector laad je je Mac of iPad op met dezelfde kabel als je iPhone 15. Je kunt zelfs met je iPhone 15 je Apple Watch of AirPods opladen.

Neem contact op

Krachtige combinatie met PHC en Apple Services

PHC is niet alleen jouw vertrouwde Apple Authorised Reseller voor de nieuwste iPhone, maar helpt jouw organisatie ook met de financiering via de Apple Financial Services. Voor de registratie, uitrol en het beheer van jouw nieuwe iPhones adviseren wij Apple Business Manager. waarbij wij je uiteraard graag ondersteunen.
Wil je meer informatie over deze Apple Services of kunnen we je helpen met andere vragen? Wij staan voor je klaar via mail info@phc.nl en telefonisch op 040 211 11 11.