Apple Financial Services

Flexibel betalen voor het gebruik van Apple producten binnen jouw organisatie

Apple Financial Services

Zonder een eenmalige investering Apple producten gebruiken? Het kan met Apple Financial Services (AFS), zo is jouw organisatie altijd verzekerd van de nieuwste Apple producten tegen een vaste prijs per maand. Je betaalt enkel voor wat je gebruikt, voor zolang als dat je het gebruikt. Helder, overzichtelijk en flexibel.

De nieuwste technologie van Apple binnen handbereik

Apple maakt producten die technologie naar een steeds hoger niveau tillen. Ze weten je elke keer weer te verbazen met hun nieuwste producten en het liefst zou je die dus altijd binnen  je organisatie willen gebruiken.

Vanaf nu is het mogelijk om via PHC de nieuwste Apple technologie binnen jouw organisatie te gebruiken zonder een eenmalige investering te hoeven doen, namelijk via Apple Financial Services. Voor een vast bedrag per maand gebruik je alle Apple devices die je nodig hebt. Daarnaast is het mogelijk om ook alle bijbehorende diensten en services via diezelfde maandelijkse factuur te betalen. Helder en overzichtelijk.

Voordelen van Apple Financial Services

Apple Financial Services is dus helder, overzichtelijk en flexibel betalen voor het gebruik van Apple producten:

  • Kies de looptijd die bij je past: van 12 tot 48 maanden. Aan het einde van de looptijd zijn de keuzes flexibel.
  • Een aantrekkelijke prijs dankzij een hoge restwaarde. De restwaarde van de producten wordt aan het begin van de overeenkomst meegerekend, waardoor het kostenplaatje altijd aantrekkelijk is.
  • Geen eenmalige kosten dus geen financiële risico’s. De vaste maandelijkse kosten zijn voorspelbaar en overzichtelijk.
  • Geef medewerkers de kans om op hun eigen manier te werken met vertrouwde devices. Je kunt alle Apple devices financieren met AFS en dus de perfecte combinatie voor jouw medewerkers maken.

AFS: een financiering die net zo uniek is als jouw organisatie

Met Apple Financial Services kun je, afhankelijk van de gekozen looptijd, elke paar jaar nieuwe Apple devices aan de medewerkers bieden. Hiermee zorg je voor een uniform aanbod, waardoor compabiliteitsproblemen door verouderde apparatuur verleden tijd zijn.

Apple ontwikkelt technologie waarmee mensen op alle mogelijke manieren kunnen werken, zoals zij dat het liefste doen. Wij vinden Apple iPhone, iPad en Mac niet voor niets de beste devices voor de zakelijke gebruiker. Ze stellen mensen in staat altijd en overal productief te zijn, effectief samen te werken en stimuleren creatieve oplossingen. Bovendien is het gebruik van Apple producten bij velen bekend en werken ze intuïtief, waardoor ze voor iedereen een prettige gebruikservaring bieden.

Met Apple Financial Services financier je devices op een zo efficiënt mogelijke manier. Uiteraard is deze financiering onder voorbehoud van goedkeuring. Het aanbod is beschikbaar vanaf een bedrag van €2500,-

Benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen?

Laten we een afspraak maken