Apple Financial Services

Flexibel betalen voor het gebruik van Apple producten binnen jouw organisatie

Apple Financial Services

Zonder een eenmalige investering Apple producten gebruiken? Het kan met Apple Financial Services (AFS), zo is jouw organisatie altijd verzekerd van de nieuwste Apple producten tegen een vaste prijs per maand. Je betaalt enkel voor wat je gebruikt, voor zolang als dat je het gebruikt. Helder, overzichtelijk en flexibel.

De nieuwste technologie van Apple binnen handbereik

Apple maakt producten die technologie naar een steeds hoger niveau tillen. Ze weten je elke keer weer te verbazen met hun nieuwste producten en het liefst zou je die dus altijd binnen  je organisatie willen gebruiken.

Vanaf nu is het mogelijk om via PHC de nieuwste Apple technologie binnen jouw organisatie te gebruiken zonder een eenmalige investering te hoeven doen, namelijk via Apple Financial Services. Voor een vast bedrag per maand gebruik je alle Apple devices die je nodig hebt. Daarnaast is het mogelijk om ook alle bijbehorende diensten en services via diezelfde maandelijkse factuur te betalen. Helder en overzichtelijk.

Apple AFS apparaten

Voordelen van Apple Financial Services

Apple Financial Services is dus helder, overzichtelijk en flexibel betalen voor het gebruik van Apple producten:

  • Kies de looptijd die bij je past: van 12 tot 48 maanden. Aan het einde van de looptijd zijn de keuzes flexibel.
  • Een aantrekkelijke prijs dankzij een hoge restwaarde. De restwaarde van de producten wordt aan het begin van de overeenkomst meegerekend, waardoor het kostenplaatje altijd aantrekkelijk is.
  • Geen eenmalige kosten dus geen financiële risico’s. De vaste maandelijkse kosten zijn voorspelbaar en overzichtelijk.
  • Geef medewerkers de kans om op hun eigen manier te werken met vertrouwde devices. Je kunt alle Apple devices financieren met AFS en dus de perfecte combinatie voor jouw medewerkers maken.

AFS: een financiering die net zo uniek is als jouw organisatie

Met Apple Financial Services kun je, afhankelijk van de gekozen looptijd, elke paar jaar nieuwe Apple devices aan de medewerkers bieden. Hiermee zorg je voor een uniform aanbod, waardoor compabiliteitsproblemen door verouderde apparatuur verleden tijd zijn.

Apple ontwikkelt technologie waarmee mensen op alle mogelijke manieren kunnen werken, zoals zij dat het liefste doen. Wij vinden Apple iPhone, iPad en Mac niet voor niets de beste devices voor de zakelijke gebruiker. Ze stellen mensen in staat altijd en overal productief te zijn, effectief samen te werken en stimuleren creatieve oplossingen. Bovendien is het gebruik van Apple producten bij velen bekend en werken ze intuïtief, waardoor ze voor iedereen een prettige gebruikservaring bieden.

Met Apple Financial Services financier je devices op een zo efficiënt mogelijke manier. Uiteraard is deze financiering onder voorbehoud van goedkeuring. Het aanbod is beschikbaar vanaf een bedrag van €2500,-

Benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen?

Laten we een afspraak maken

Veelgestelde vragen over Apple Financial Services (AFS) 

Apple Financial Services geeft zakelijke klanten de mogelijkheid om – zonder hoge investeringskosten vooraf – gebruik te maken van de nieuwste Apple-apparatuur. Met Apple Financial Services betaal je alleen voor het gebruik van de Apple-apparatuur. Daarbij kies je voor de looptijd die het beste bij je past. De restwaarde (de waarde van apparatuur na de gebruikte periode) wordt meegenomen in de calculatie, waardoor je flink kunt besparen op de investeringskosten. Een optimale balans tussen het gebruik van de nieuwste Apple-technologie en een aantrekkelijke prijs.

Bij Operational Lease huur je de devices. Aan het eind van de leaseperiode geef je het apparaat gewoon terug aan Apple Financial Services. Financial Lease is in feite koop op afbetaling. Je betaalt de aanschafwaarde in termijnen en aan het eind van de looptijd ben je eigenaar van het apparaat.

Bij Financial Lease betaal je voor het eigendom (via koop op afbetaling) en voor Operational Lease betaal je voor het gebruik. In dat laatste geval is er aan het einde van de looptijd nog restwaarde over. Dat maakt Operational Lease goedkoper.

Nee, bij Operational Lease ligt dit risico bij Apple Financial Services. Je komt dus niet voor verrassingen te staan en je kunt gemakkelijker budgetteren. Bij Financial Lease ben je economisch eigenaar van de apparatuur. In dat geval draag je zelf het risico op de restwaarde van apparatuur.

Je kunt kiezen tussen 12, 24, 36 en 48 maanden. Je kunt dus eenvoudig zelf bepalen welke looptijd het beste bij je past.

Ja, dat is mogelijk. Je kunt kiezen voor vaste betalingen per maand of per jaar kiezen.

Lease is mogelijk vanaf € 2.500,00 excl. BTW.

Ja, dat is mogelijk, maar onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.

Ongeveer een half jaar voor het einde van de looptijd krijg je van Apple Financial Services bericht. Je maakt dan een keuze uit drie opties:

  1. Je kunt de overeenkomst door laten lopen tegen dezelfde condities, met maandelijkse opzegbaarheid.
  2. Je kunt de apparatuur kopen tegen de marktwaarde van dat moment.
  3. Je mag de apparatuur zonder bijkomende kosten teruggeven aan Apple Financial Services.

Dat kan. Met ‘White Glove Return’ worden zakelijke klanten volledig ontzorgd bij de teruggave van apparatuur. De betreffende devices worden op uw locatie ingepakt, de logistiek wordt verzorgd en de data op de apparaten wordt professioneel gewist. Voor dit laatste krijg je een certificaat ter bevestiging.

Nee, Apple Financial Services rekent geen administratie- of aansluitkosten bij het afsluiten van een lease.

Apple Financial Services stelt een verzekering niet verplicht. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de gebruiker van de apparatuur. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van AppleCare+, waarbij je de betalingen kunt afstemmen op de looptijd van de lease.

Apple Financial Services accepteert apparatuur met sporen van slijtage door normaal gebruik. Als er meer schade is of als apparaten niet meer werken, worden kosten in rekening gebracht.

Ja, want de verwachte restwaarde wordt van het leasebedrag afgetrokken zodat de initiële investering bij  operational lease, lager is dan bij koop.

Neem hiervoor contact op met PHC via info@phc.nl of bel met 040-21 11 11 11. Meer info phc.nl/apple