Oplossingen voor

Internet, mobiele en vaste telefonie

Telecom en internet zijn zaken die altijd goed moeten werken. Werkt het niet (goed) dan heb je daar last van, het kost vaak tijd én geld. PHC levert daarom maatwerk op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie én data-oplossingen. Zodat jij altijd bereikbaar bent, tegen aantrekkelijke tarieven.

Vast en mobiel geïntegreerd

Altijd bereikbaar zijn, ongeacht op welk nummer je wordt gebeld. Met je mobiele telefoon bellen terwijl de ontvanger het vaste nummer in zijn scherm ziet. De nieuwste technologieën maken dit mogelijk, waardoor er voor je klant geen onderscheid meer is tussen je vaste en mobiele nummer.

  • Kostenbesparing door te bellen via jouw lokale netwerk in plaats van een telefooncentrale op locatie én geen hoge investeringen in apparatuur.
  • Mogelijkheden voor een volledige vast mobiel integratie.
  • Alle diensten bij één provider, waarbij PHC jouw contactpersoon is in geval van calamiteiten of storingen.
  • Onderlinge vaste en mobiele gesprekken kunnen veelal (afhankelijk van de betreffende provider) worden afgekocht.
  • Optimale bereikbaarheid onder één nummer: zowel vast als mobiel en inzicht in de beschikbaarheid van collega’s.
  • Eenvoudig op- en afschalen van functionaliteiten.
CLOUD

Cloud telefonie

Het biedt de gewenste vast-mobiel integratie, lage maandelijkse kosten, één provider voor alle diensten en optimale bereikbaarheid. Doordat je geen telefooncentrale meer on premise nodig hebt, omdat alle diensten bij de provider worden afgehandeld, zijn eenmalige investeringen, afschrijvingen en onderhoud verleden tijd.

  • Kostenbesparend doordat je niet hoeft te investeren in hardware (servers en centrales) en geen afschrijvingskosten voor een telefooncentrale betaalt. Je betaalt enkel voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt.
  • Onderlinge vaste en mobiele gesprekken zijn veelal – provider afhankelijk – afgekocht.
  • Optimale bereikbaarheid dankzij opties voor doorschakelen, doorverbinden en inzage in de beschikbaarheidsstatus van collega’s.

Onafhankelijk telecomadvies

PHC levert geen producten, maar oplossingen. Deze oplossingen worden altijd op maat aan je geleverd, of je nu een grote organisatie bent, of een start-up, of iets daartussenin. Samen brengen we je wensen in kaart en koppelen daaraan de diensten van één van drie grote providers: KPN, Vodafone en Odido. Met minder dan het beste nemen wij geen genoegen, dus andere providers zul je bij ons niet aantreffen.

Staat jouw dienst er niet tussen? Geen zorgen, wij bekijken graag de mogelijkheden voor je. Neem gerust op!

Onze voordelen

PHC koopt rechtstreeks, zonder tussenkomst van een distributeur in bij één van de drie netwerken waarmee we samenwerken: Vodafone, KPN of Odido. We zijn volledig onafhankelijk en kiezen altijd voor de oplossing die het beste aansluit op jouw situatie en wensen. Bij alle drie de netwerken heeft PHC de hoogste status. Al meerdere keren vielen we in de prijzen. Met ruim 20 jaar ervaring weten we hoe de markt in elkaar steekt. Bij wie we wel of juist niet moeten zijn. Dat werkt efficiënt voor ons en voor jou, en opent wellicht deuren die voor anderen gesloten blijven.

Bij PHC wordt je altijd snel en persoonlijk te woord gestaan. De lijnen zijn kort en dat blijft ook zo. Omdat we bovendien alles in eigen beheer hebben ben je bij vragen en problemen altijd snel geholpen.

Van advies tot installatie en zelfs daarna: ook na installatie blijven we graag met je in contact en staan we je waar nodig met raad en daad terzijde!

Maak een afspraak

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten, dan bekijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen! Bel naar het telefoonnummer 040 – 211 11 11 of stuur een e-mail naar info@phc.nl. Je kunt ook contact opnemen door gebruik te maken van de chatfunctie op onze website. We staan voor je klaar!