Apple producten zijn intuïtief en gebruiks­vriendelijk. Dat maakt ook dat je ze makkelijk kunt inzetten binnen je bedrijf.

Apple en PHC: de perfecte match

Apple Authorised Reseller PHC

PHC mag zich Apple Authorised Reseller noemen, een unieke status die niet voor iedere partner is weggelegd. Dankzij deze status weet je zeker dat PHC alle kennis over Apple producten en diensten tot in de perfectie beheerst. Of je nu op zoek bent naar advies over implementatie of hardware, PHC is jouw Apple Authorised Reseller op het gebied van zakelijke telecommunicatie & ICT.

Techonologie voor iedereen

Gemaakt om werknemers meer te laten doen.

Technologie voor iedereen

Apple stelt hoge eisen aan partners. Wij zijn ontzettend trots dat wij Apple Authorised Reseller zijn. Onze klanten profiteren van dit partnerschap, dankzij onze kennis en expertise weet je dat het gewoon goed geregeld is voor jouw organisatie. Onze positie in de markt kenmerkt zich door een hoge mate van kennis, kunde maar ook een voorliefde voor technologie en innovatie. Als Apple Authorised Reseller krijgen wij exclusief trainingen van Apple en toegang tot de kennisbank, waardoor onze kennis altijd up-to-date is.  

Apple maakt producten en diensten waarmee medewerkers productiever zijn dan ooit. De features voor beveiliging, beheer en identiteit maakt implementatie van Apple devices gemakkelijker dan ooit. Het ontwikkelen van (eigen) zakelijke apps wordt mede mogelijk gemaakt door de nieuwste platformtechnologieën. Daarnaast biedt de App Store toegang tot honderdduizenden zakelijke apps.

Apple ontwikkelt technologie waarmee mensen op alle mogelijke manieren kunnen werken, zoals zij dat het liefste doen. Wij vinden Apple iPhone, iPad en Mac niet voor niets de beste devices voor de zakelijke gebruiker. Ze stellen mensen in staat altijd en overal productief te zijn, effectief samen te werken en stimuleren creatieve oplossingen. 

Bovendien is het gebruik van Apple producten bij velen bekend en werken ze intuïtief, waardoor ze voor iedereen een prettige gebruikservaring bieden. PHC biedt daarnaast alle ondersteuning voor de uitrol, implementatie en het gebruik van deze devices binnen iedere organisatie. Zo heb jij er geen omkijken meer naar en weet je dat het voor iedereen gewoon altijd werkt.

Apple Financial Services

Apple’s nieuwste technologie binnen handbereik

Apple Financial Services

Het is nu ook mogelijk om via PHC de nieuwste Apple technologie binnen jouw organisatie aan te gebruiken zonder hoge initiële kosten. Wij bieden namelijk Apple Financial Services (AFS) aan. Hiermee betaal je maandelijks alleen voor het gebruik van onder andere alle Apple devices die je nodig hebt, tegen vaste kosten.

Maar ook de bijbehorende diensten en services kun je via diezelfde maandelijkse factuur betalen. Altijd helder, altijd overzichtelijk, zonder verrassingen. Dankzij Apple Financial Services verzeker je jouw organisatie van de nieuwste Apple producten zonder hier een eenmalige investering voor te hoeven doen.

Apple iPhone

Eenvoudige uitrol en beheer

Apple Business Manager

Het beheer en de configuratie van Apple devices is eenvoudig in te regelen met Apple Business Manager. Het werk snel en intuïtief, maar het is ook flexibel, waardoor het flinke tijdsbesparingen op kan leveren. Daarnaast krijgt iedereen toegang tot de tools die hij of zij nodig heeft om het werk op een prettige en veilige manier uit kan voeren.

Apple Business Manager is de webportal waarmee je gebruikers eenvoudig kunt ondersteunen in het veilig in gebruik nemen van devices i.c.m. MDM. Zo geef je gebruikers gemakkelijk toegang tot de verschillende Apple diensten, meld je devices aan en bepaal je welke apps er gedistribueerd worden. En dat allemaal vanaf één plek.