Altijd nieuwsgierig, altijd hongerig. Wij hebben vernieuwing in ons DNA

Over PHC

PHC maakt zakelijke telecommunicatie makkelijk en efficiënt en we benutten de mogelijkheden voor alle medewerkers binnen je organisatie. Wij behoren tot de top van telecomadviseurs, maar we maken geen deel uit van de gevestigde orde. De gevestigde orde staat haaks op vernieuwing. Terwijl wij vernieuwing in ons DNA hebben. We lopen graag voorop. Dat heeft twee redenen.

Natuurlijk willen we onze relaties optimaal adviseren en dan helpt het dat je weet wat er speelt. Daarnaast zijn we gewoon een soort freaks. Nou ja, freaks in zoverre dat we houden van nieuwe, slimme, snelle, hippe dingen en gadgets. Altijd nieuwsgierig, altijd hongerig. Het is geen werk, het is onze manier van leven. En dat helpt ons om het werken van onze relaties te verbeteren en te vergemakkelijken.

Wij houden van samenwerken.

Partners

Wij houden van samenwerken. Maar we werken uitsluitend met de beste providers en producenten. Bedrijven die ons kennen en bedrijven die wij goed kennen.

Wij hebben vertrouwen in hen, zij hebben vertrouwen in ons. Samen met die partners zorgen we voor tailored telecom voor je organisatie.

Het is ondenkbaar dat je onbereikbaar bent

Service

Bij vragen, storingen en calamiteiten is het belangrijk samen te werken met een organisatie die weet hoe het werkt. Die weet hoe je in zo min mogelijk tijd zorgt voor een praktische oplossing. Dat doen wij. We staan niet alleen voor je klaar als je iets wilt aanschaffen, maar altijd, 24/7.

Telecom wordt steeds complexer. Alles is zo nauw met elkaar verbonden dat een kleine hapering grote gevolgen kan hebben elders in de keten. Gaat er iets fout, dan moet dat worden opgelost, want het is ondenkbaar dat je onbereikbaar bent.

Wil je een storing melden?

PHC MonKi's

Kinderen een kans geven

MVO

MonKi

Onze wereld gaat snel en verandert in een oogwenk. Onze kinderen gaan de snelste en grootste technologische ontwikkeling tot nu toe beleven. Maar toch staat voor sommige kinderen de wereld even stil. De diagnose kanker laat die snelle wereld aan je voorbijgaan. Want dan draait het even niet meer om het grootse maar om jouw kleine wereld waar je het gevecht vandaag aan moet gaan, om er morgen nog te zijn. MonKi’s zijn handgeknoopte sleutelhangers die door vrijwilligers van Stichting L'Espoire gemaakt worden. Het volledige bedrag van € 2,75 voor een MonKi gaat naar stichting KiKa Kinderen Kankervrij. Zo hopen we met jouw bijdrage een verschil te kunnen maken in de strijd tegen kinderkanker.

 

 

Playing for Success

Wij willen graag iets terug doen voor de maatschappij, daarom steunen wij Playing for Success Eindhoven. Mede dankzij onze bijdrage heeft Playing for Success Eindhoven al 3.000 kinderen een boost in hun sociaal emotionele en cognitieve ontwikkeling gekregen. Playing for Success is een uniek concept voor kinderen die ‘een steuntje in de rug’ kunnen gebruiken. Op een WOW-locatie, zoals het Philips Stadion en het Parktheater, doen de kinderen positieve leerervaringen op, zodat ze in zichzelf gaan geloven en ontdekken dat leren wel leuk kan zijn. Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de toekomst en de ontwikkelingskansen van deze kinderen, daarom zijn wij partner van Playing for Success Eindhoven!

 

Help jij ons ook?

Samen staan we sterk

ICT - Telecom franchise

Wij zijn PHC. Wij leveren tailored telecom, oftewel: telecommunicatie-oplossingen op maat. Wij gaan enkel voor oplossingen van de hoogste kwaliteit én een topservice voor iedere klant, in heel Nederland. Daartoe willen wij ons PHC-netwerk uitbreiden. Met behulp van zelfstandig ondernemende, ervaren, ICT- en/of telecomprofessionals die met ons mee willen groeien.

Die net als wij streven naar gezamenlijk succes. Kortom: wij zijn op zoek naar franchisenemers. Die met ons de uitdaging aangaan om op een onderscheidende manier de complexe en competitieve telecommarkt succesvol te bedienen!