Altijd nieuwsgierig, altijd hongerig. Wij hebben vernieuwing in ons DNA

Over PHC

PHC maakt zakelijke telecommunicatie makkelijk en efficiënt en we benutten de mogelijkheden voor alle medewerkers binnen je organisatie. Wij behoren tot de top van telecomadviseurs, maar we maken geen deel uit van de gevestigde orde. De gevestigde orde staat haaks op vernieuwing. Terwijl wij vernieuwing in ons DNA hebben. We lopen graag voorop. Dat heeft twee redenen.

Natuurlijk willen we onze relaties optimaal adviseren en dan helpt het dat je weet wat er speelt. Daarnaast zijn we gewoon een soort freaks. Nou ja, freaks in zoverre dat we houden van nieuwe, slimme, snelle, hippe dingen en gadgets. Altijd nieuwsgierig, altijd hongerig. Het is geen werk, het is onze manier van leven. En dat helpt ons om het werken van onze relaties te verbeteren en te vergemakkelijken.

Wij houden van samenwerken.

Partners

Wij houden van samenwerken. Maar we werken uitsluitend met de beste providers en producenten. Bedrijven die ons kennen en bedrijven die wij goed kennen.

Wij hebben vertrouwen in hen, zij hebben vertrouwen in ons. Samen met die partners zorgen we voor tailored telecom voor je organisatie.

Het is ondenkbaar dat je onbereikbaar bent

Service

Bij vragen, storingen en calamiteiten is het belangrijk samen te werken met een organisatie die weet hoe het werkt. Die weet hoe je in zo min mogelijk tijd zorgt voor een praktische oplossing. Dat doen wij. We staan niet alleen voor je klaar als je iets wilt aanschaffen, maar altijd, 24/7.

Telecom wordt steeds complexer. Alles is zo nauw met elkaar verbonden dat een kleine hapering grote gevolgen kan hebben elders in de keten. Gaat er iets fout, dan moet dat worden opgelost, want het is ondenkbaar dat je onbereikbaar bent.

Wil je een storing melden?

Samen staan we sterk

ICT - Telecom franchise

Wij zijn PHC. Wij leveren tailored telecom, oftewel: telecommunicatie-oplossingen op maat. Wij gaan enkel voor oplossingen van de hoogste kwaliteit én een topservice voor iedere klant, in heel Nederland. Daartoe willen wij ons PHC-netwerk uitbreiden. Met behulp van zelfstandig ondernemende, ervaren, ICT- en/of telecomprofessionals die met ons mee willen groeien.

Die net als wij streven naar gezamenlijk succes. Kortom: wij zijn op zoek naar franchisenemers. Die met ons de uitdaging aangaan om op een onderscheidende manier de complexe en competitieve telecommarkt succesvol te bedienen!