Systeembeheerder

Welkom bij Mijn-PHC

 

Dé toekomst van werkplekbeheer

We zijn verheugd om ons nieuwe platform, Mijn-PHC, met je te delen. Als beheerplatform voor het beheren van de ICT-werkplek biedt Mijn-PHC ondersteuning op verschillende terreinen voor jou als beheerder.

Mijn-PHC biedt uitgebreide ondersteuning op verschillende gebieden, waardoor je zelf eenvoudig en efficiënt het beheer van je digitale werkplek kunt uitvoeren. Mijn-PHC geeft een centraal overzicht van al je medewerkers, de geleverde producten en diensten, en biedt tevens mogelijkheden voor het indienen van (aan)vragen, plaatsen van bestellingen, openen van service-tickets, facturatie en meer, wat het beheer vereenvoudigt. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik!

Altijd nieuwsgierig, altijd hongerig. Wij hebben vernieuwing in ons DNA.

Ontdek de mogelijkheden van Mijn-PHC

Eenvoudig beheer van al je mobiele abonnementen
Met één klik download je een overzicht van alle mobiele nummers, beheer je eenvoudig alle afgesloten abonnementen op personeelsniveau en voer je wijzigingen door, van het opvragen en toewijzen van abonnementen tot het opzeggen, wisselen van nummers/simkaarten, up- of downgraden, en het vrijgeven, blokkeren of beëindigen van nummers.

Tickets in een oogopslag
Via Mijn-PHC kun je eenvoudig tickets indienen, de status van je tickets bekijken en updates volgen. Ervaar je problemen of heb je hulp nodig? Dien dan een ticket in en we staan klaar om je snel te helpen!

Toegang tot de webshop
Ontdek onze webshop, ontworpen voor het bestellen van diverse soorten mobiele hardware. Van de nieuwste smartphones tot beste accessoires.

Altijd toegang en inzicht in je facturen
Via Mijn-PHC heb je altijd eenvoudig toegang tot al je facturen. Bekijk en download ze moeiteloos, zodat je altijd op de hoogte bent van je financiële situatie.

Storingen en gepland onderhoud
Blijf op de hoogte van storingen via onze storingspagina. Of het nu gaat om gepland onderhoud of onvoorziene problemen, wij voorzien je constant van updates, zodat je direct op de hoogte bent van eventuele onderbrekingen in onze services.

Continu in ontwikkeling
In de komende periode worden er voortdurend nieuwe functies toegevoegd, waardoor we je nog beter van dienst kunnen zijn in Mijn-PHC. Heb je ideeën of verbeterpunten? Laat het ons weten via marketing@phc.nl of jouw accountmanager.