Nu leverbaar iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 of iPhone 14 Plus

Onlangs kondigde Apple de nieuwste serie iPhone aan. Maar liefst vier toestellen om uit te kiezen maakt dat er altijd een iPhone is die bij jou past. Welke kies jij: iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 of iPhone 14 Plus?

Bestel je nieuwe iPhone nú bij PHC. Weet jij al precies welke iPhone het beste bij jou past? Vanaf nu zijn de nieuwe iPhone toestellen ook te bestellen in onze webshop.

iPhone 14 Pro. Professionele power voor je werk.

iPhone 14 Pro. Je mist nooit meer iets belangrijks met het always‑on display en Dynamic Island, een magische nieuwe manier om je iPhone te gebruiken. Of je nu werk-apps gebruikt, presentaties bekijkt of meedoet aan een videovergadering, dankzij de ongelofelijke prestaties van A16 Bionic doe je het allemaal tegelijk. Zelfs als je onderweg bent. En de batterij gaat de hele dag mee, ook als je werkdag een keer wat langer duurt.
iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Plus. Buitengewoon goed voor de business.

iPhone 14 Plus. Ga voor groots op je werk met een 6,7‑inch display en een batterij die de hele dag meegaat. Dankzij de supersnelle A15 Bionic vlieg je door al je werkzaamheden.
iPhone 14 Plus

iPhone 14. Een grote sprong vooruit voor je werk.

iPhone 14 zit boordevol indrukwekkende features voor je werk. De razendsnelle A15 Bionic levert ongelofelijke prestaties, ook voor de moeilijkste taken. En de batterij gaat de hele dag mee, ook als je werkdag een keer wat langer duurt.
iPhone 14

Zakelijke Apple services via PHC

PHC is jouw vertrouwde Apple Authorised Reseller voor de zakelijke services van Apple.
Wil je voor jouw organisatie de nieuwe iPhone aanschaffen met flexibele betaling? Dat kan met Apple Financial Services. Uiteraard kunnen wij je ook adviseren en ondersteunen bij het registreren, uitrollen en beheren van nieuwe iPhones met Apple Business Manager.

Heb je (andere) vragen of wil je meer informatie over deze services of het bestellen van iPhones? Wij staan voor je klaar via mail en telefonisch op 040 211 11 11.