Apple en PHC: de perfecte match

Je weet wellicht wel dat wij al jaren Apple producten en diensten verkopen en deze ook succesvol implementeren. Vanaf nu gaan we dit doen onder de officiële noemer Apple Authorised Reseller doen. En daar zijn wij onwijs trots op!

Apple Authorised Reseller

Deze status is slechts weggelegd voor een select groepje partners en Apple geeft deze status enkel aan partners die kunnen aantonen dat zij alle benodigde expertise in huis hebben over zowel de hardware als de diensten. De status is voor ons de kroon op het harde werk van de afgelopen jaren. Wij geloven dat we hiermee laten zien dat onze aanpak werkt.

Wat betekent dit nu voor onze klanten? Dat je vanaf nu jouw Apple producten en diensten koopt bij PHC als Apple Authorised Reseller. En dat uiteraard met de service die je van ons gewend bent! Daarnaast ontvangen wij vanuit Apple exclusieve trainingen en toegang tot een enorme kennisbank, waardoor wij altijd up-to-date zijn in kennis en kunde.

Apple Financial Services

Voor jouw zakelijke telcommunicatie kun je dus als vanouds profiteren van de perfecte combinatie van Apple producten en diensten met de kennis, kunde en service van PHC. Daarnaast kun je deze producten en diensten voortaan via PHC financieren met Apple Financial Services. Alles op één maandelijkse factuur zonder dat een eenmalige investering nodig is. Altijd helder, altijd overzichtelijk en zonder verrassingen.

Apple Business Manager

Voor iedere organisatie die devices en diensten van Apple wil beheren vanuit één overzichtelijke portal is er Apple Business Manager. In deze portal vind je de functionaliteiten van zowel DEP (Device Enrollment Program) en VPP (Volume Purchase Program), plus de functie voor het beheer van gebruikersrollen. PHC heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met het adviseren en implementeren van Apple Business Manager en is als Apple Authorised Reseller jouw partner voor zowel de devices als het beheer hiervan.

Benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen?

Laten we een afspraak maken