Wireless Logic Benelux en PHC

Wireless Logic is een Europese marktleider en een gespecialiseerde onafhankelijke leverancier van oplossingen voor Internet of Things-connectiviteit met expertise en ervaring in diverse sectoren en toepassingen.

Het Internet of Things (IoT) verwijst naar een netwerk van onderling verbonden dingen (toepassingen, apparaten en mensen) die op afstand kunnen worden waargenomen en bestuurd via de bestaande netwerkinfrastructuur. Het IoT is veelbelovend, maar brengt tegelijkertijd complexiteit en een reeks uitdagingen, zowel bij de start als tijdens de levensduur van het product, met zich mee. Om deze reden is het essentieel om goed advies in te winnen.

Gespecialiseerde leveranciers, zoals Wireless Logic, hebben hun aanbod opgebouwd rond het voldoen aan technische behoeften van het Internet of Things. Denk bijvoorbeeld aan het binnen enkele dagen implementeren van connectiviteit of snel (en deskundig) oplossen van alle problemen die zich kunnen voordoen terwijl de SIM actief is.

Samen met Wireless Logic Benelux helpen we je met het kiezen van de juiste oplossingen voor connectiviteit (4G, 5G of LPWAN) die aan jouw specifieke behoeften voldoen, adviseren we je over de beveiliging van jouw data en het beheer van SIM-kaarten. Met als resultaat een veilige, betrouwbare connectiviteit en één enkel platform voor het beheer van M2M/IoT SIM-kaarten.