Samsung en PHC

We zijn Samsung Business Gold partner. Daar zijn we erg blij mee, omdat het onze klanten en prospects duidelijk maakt wat ze van ons kunnen verwachten op het gebied van Samsung producten, zoals praktische ondersteuning, slimme services en overtuigende aanbiedingen.

Samsung werkt bij voorkeur met resellers die veel commitment tonen en wil businessrelevantie naar een hoger niveau brengen. De eindklant moet er toegevoegde waarde door beleven. Met de Gold certificering van PHC is dat in ieder geval prima in orde. Wij maken deel uit van Samsung Team of Empowered Partners (STEP). Dit is opgezet om wederzijds succes te creëren in de huidige, toenemend concurrerende markt. Samen met Samsung zorgen we voor vooraanstaande ideeën, technische expertise en winnende marktstrategieën voor onze relaties. Via ons krijg je toegang tot kennis en hulpmiddelen van Samsung, verkoopinformatie, technische- en verkoopondersteuning. Een mooi een-tweetje tussen PHC en Samsung.

Daarnaast zijn we Samsung Certified Knox Reseller. Samsung Knox biedt, samen met een MDM of UEM (Unified Enterprise Management) oplossing een out-of-the-box configuratie voor premium Samsung apparaten. Certified Reseller word je niet zomaar, daarvoor moet je de beste technische kennis hebben, praktische ondersteuning kunnen bieden en betrouwbare en uitmuntende service verlenen aan de klant. Aangezien PHC enkel voor de beste dienstverlening gaat op alle vlakken, mogen wij ons ook Samsung Certified Know Reseller noemen.