PHC Nieuws | Vodafone Partner Of The Year 2016

PHC krijgt wederom de hoogste waardering van Vodafone. De Vodafone Total Communications Partner Award.

Met gepaste trots, laten wij weten dat we ook dit jaar zijn uitgeroepen tot Vodafone Total Communications Partner Of The Year. PHC ontving hun award van Patrick van der Spek, directeur zakelijke markt bij Vodafone Nederland, tijdens het jaarlijkse Vodafone Business Partner event, dit jaar in de Passenger Terminal Amsterdam.

PHC is net als vorig jaar de winnaar van de Vodafone Business Partner of the Year Awards. PHC won de prijs in de categorie ‘Total Communications Partner 2016’, waar tevens de hoogste waardering voor dienstverlening, kennis en advies mee gekenmerkt wordt.

"PHC is een kwalitatief hoogwaardige partner die klanten meeneemt in de wereld van totaaloplossingen", Patrick van der Spek - Vodafone.

Total Communications Partner 2016 award
De Total Communications Partner Award winnen is voor Vodafone-resellers, de ultieme waardering. PHC laat hiermee zien dat het voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die gesteld worden.

"Super trots ben ik op het feit, dat we met z'n allen deze geweldige prestatie van vorig jaar hebben kunnen continueren", aldus PHC Directeur Hans Loots.

Business Partner Award
De partners die het meeste bijdragen aan kwaliteitsdoelstellingen zoals het verbeteren van de klanttevredenheid, het aanbieden van mobiele dataoplossingen en het integreren van vaste en mobiele diensten, maken kans op de landelijke Vodafone Business Partner Award in hun categorie. PHC wist haar klanten afgelopen jaar het beste te adviseren over vaste en mobiele Vodafonediensten, waardoor het aantal klanten sterk toenam.

Topprestatie
Deze topprestatie opnieuw leveren is een intensief proces, waar PHC continu werkt aan verbeteringen en het leveren van maatwerk. Het is een formule die voor het tweede jaar op rij zijn vruchten heeft afgeworpen.

Ready Businesses
Patrick van der Spek, directeur zakelijke markt bij Vodafone Nederland: “De partners die in de prijzen zijn gevallen, zijn voor ons extra belangrijk, als uithangbord en als bewijs dat onze Ready Business-aanpak werkt. Wij praten niet meer over bits en bytes, maar nemen de klant mee in zijn vraagstukken omtrent innovatie en wat dit voor zijn bedrijf kan betekenen. Onze totaaloplossingen van vast, mobiel en geïntegreerd, de lokale kennis én goede klantrelatie van onze partners vormen een uitstekende combinatie".

"Daarom wil ik PHC hartelijk danken voor hun inzet. Laten we blijven investeren in het creëren van zoveel mogelijk Ready Business!”, Patrick van der Spek - Vodafone

Erkenning

Deze prestatie is een erkenning van inzet, kwaliteit, service en advies die zowel klanten als Vodafone ons geven. Deze Partner Award krijgt een speciaal plekje binnen PHC. Het is daarmee voor iedereen van PHC een stimulans om deze prestatie te blijven continueren. To be continued....

Zie ook het item op de Vodafone website