PHC uitgeroepen tot ‘Best Overall Performing Partner’ van T-Mobile

Bij PHC zetten we elke dag dat stapje extra om onze klanten te ontzorgen. We gaan altijd voor de ultieme dienstverlening en de hoogste klanttevredenheid. Dat zit in ons DNA, dat is voor ons de norm. Dat onze dienstverlening bijzonder is, blijkt wel op vrijdag 7 februari 2020 op het T-Mobile partnerevent in Tilburg. Hier mochten wij een mooie award mee naar huis nemen, voor ons de kers op de taart.

Mobile en Cloud

Sinds de fusie tussen Tele2 en T-Mobile afgelopen jaar is het portfolio van T-Mobile compleet voor zowel mobiele als vaste (cloud)telefonie. PHC heeft in 2019 beide diensten ingezet bij klanten, dit past bij onze one-stop-shop filosofie. Wij hebben alle kennis en kunde in huis van de verschillende producten en diensten en leveren altijd maatwerk aan onze klanten. Daarmee is iedere organisatie klaar voor morgen.

Best Overall Performing Partner 2019

Tijdens de feestavond, die in het teken stond van ‘Het Levenslied’, werden diverse awards uitgereikt. Zo werd de Best Mobile Partner en Best Cloud Partner (hosted telefonie) benoemd, maar enkel de best presterende partner op beide vlakken krijgt de titel ‘Best Performing Partner 2019’.

PHC heeft deze eretitel over het jaar 2019 verdiend en is uitgeroepen tot ‘Best Performing Partner’ door T-Mobile. Hiermee spreekt de provider haar waardering uit. ''PHC presteert op alle gebieden uitstekend, ze laten zien dat ze de kennis en kunde in huis hebben en dit kunnen vertalen naar de beste oplossing voor de klant. Wij zijn trots dat we dit samen met PHC kunnen realiseren voor onze klanten,'' aldus Martijn Teekens, Directeur Sales B2B T-Mobile.

PHC T-Mobile Best Perfoming Partner 2019

Bedankt!

Deze award hebben we niet alleen gewonnen. Dankzij de ondersteuning vanuit T-Mobile hebben wij afgelopen jaar dit resultaat neer kunnen zetten. Daarom bedanken wij T-Mobile van harte en proosten we op een nieuw, succesvol jaar!

Maar ook onze medewerkers en klanten verdienen een welgemeend dankjewel. Zonder de inzet van de PHC’ers en de tevredenheid van onze klanten hadden we dit niet voor elkaar gekregen!

''Deze award is de kroon op ons werk van het afgelopen jaar. Een zo optimaal mogelijk aanbod van diensten en producten voor onze klanten is voor ons normaal, het is dan ook mooi om te zien dat dat door T-Mobile gewaardeerd wordt. Sterker nog, dat het beloond wordt met de titel ‘Best Performing Partner’. Het is voor mij het bewijs dat onze aanpak, onze kennis van de producten, perfect aansluit bij wat de klant wil.''– Tom Koenen, Sales Manager PHC tailored telecom

T-Mobile Unlimited Partner

T-Mobile Unlimited Partner 2020

Naast de mooie waardering die T-Mobile uitspreekt met de award, hebben we voor het nieuwe jaar 2020 ook de titel ‘Unlimited Partner’ mogen prolongeren. Dit betekent dat wij ook dit jaar deel uitmaken van een select groepje partners dat het hele portfolio van T-Mobile aanbiedt, inclusief de kennis die daarbij hoort.

Ben je benieuwd hoe de diensten van T-Mobile aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie? Neem dan contact op met ons op.

Neem contact op