Pre-order nu: Samsung Galaxy S23, S23+ en S23 Ultra

Op 1 februari 2023 heeft Samsung de nieuwste lijn premium smartphones aangekondigd. Maak je klaar voor een ongeëvenaarde ervaring met het duurzame design, de beste camera’s voor dag én nacht, supersnelle Snapdragon 8 Gen 2 chip, een nog langere batterijduur en top-notch beveiliging.

De nieuwe toestellen zijn leverbaar vanaf 17 februari en nu al te bestellen bij PHC tailored telecom & IT. Waar wacht je nog op? Kies nu jouw favoriet en krijg jouw toestel zodra deze beschikbaar is.

Snel, veilig en duurzaam

De nieuwe lijn bestaat uit drie toptoestellen: de Galaxy 23 met 6,1 inch scherm, de S23+ met een scherm van 6,6 inch en de grootste van de drie, de Galaxy S23 Ultra met een scherm van 6,8 inch.

De drie toestellen zijn verkrijgbaar in vier kleuren: cream (wit), green, lavender (lila) en zwart. Ze zijn allemaal voorzien van een Dynamic AMOLED 2X display en Gorilla Glass 8 waardoor de toestellen tegen een stootje kunnen. De body is gemaakt van duurzaam aluminium en de toestellen zijn IP68 gecertificeerd.

De Snapdragon 8 Gen 2 zorgt voor supersnelle prestaties en ultrasonic fingerprint onder het display werkt nauwkeurig, snel en veilig. De veiligheid is gegarandeerd met Samsung Knox, verkrijgbaar op alle toestellen.

De nieuwste toestellen zijn voorzien van Adaptive Super Fast Charging (45W met kabel), Fast Wireless Charging (15W) en de mogelijkheid om ander devices zoals een smartwatch of koptelefoon draadloos op te laden met 4,5W.

Het perfecte zakelijke toestel

Je kunt maar liefst drie nummers koppelen aan de nieuwe Samsung Galaxy S23 toestellen: er is ruime voor twee fysieke SIM-kaarten en één e-SIM. Perfect voor elke medewerker die meerdere nummers wil gebruiken op één smartphone. Naast een zakelijk en privénummer kan er nog een extra (buitenlands) nummer gekoppeld worden voor optimale bereikbaarheid.

Om dit alles veilig te houden, kun je kiezen voor de Enterprise Edition van de Galaxy S23 waarmee je de toestellen kunt beheren en zakelijk en privé op één toestel van elkaar gescheiden worden. Gebruiksgemak voor de medewerkers zonder in te leveren op veiligheid, wij adviseren je hier graag over! Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op.

Kies jouw favoriet

De nieuwste Samsung Galaxy S23 toestellen bieden je ongeëvenaarde prestaties in een uniek, duurzaam en premium design. Kies de kleur en het formaat dat bij jouw stijl en wensen past. Personaliseer jouw toestel dankzij de nieuwe One UI 5 update.

De camera’s laten je de meest schitterende foto’s en video’s maken onder alle omstandigheden. Zelfs in het pikdonker!

De grote batterijcapaciteit gecombineerd met de nieuwste Snapdragon 8 Gen 2 zorgen voor snelle prestaties, de hele dag door zonder bij te hoeven laden. Het scherm is helderder dan ooit tevoren en de vision booster maakt dat je altijd en overal het beste zicht op je display hebt.

Uiteraard zijn de nieuwe S23 toestellen voorzien van de hoogst mogelijke beveiliging met Samsung Knox en het Security Dashboard. Voeg extra beveiliging en beheermogelijkheden toe voor jouw organisatie door te kiezen voor de S23 Enterprise Edition. Als Samsung Knox Certified Reseller kunnen wij je helpen bij het juist configureren en uitrollen van de toestellen binnen jouw organisatie.

Bestel nu en maak gebruik van extra geheugen met korting. Je krijgt nu tot €240 retour bij keuze voor meer geheugen. Deze promotie is geldig tot en met 25 februari.

Kies jouw favoriet en laat je vanaf 17 februari verbazen door de ongekende mogelijkheden! Klik op de button en vul het formulier in, een van onze experts belt je dan persoonlijk terug om jouw wensen door te nemen.