Ontdek de uitbreiding van het Enterprise Edition-portfolio

Voor de zakelijke markt biedt Samsung nu al enige jaren toestellen met de Enterprise Edition-variant aan. Sinds kort is het portfolio gegroeid met de Samsung Galaxy Z Fold4. Deze krachtige en compacte telefoon is de ideale toevoeging voor iedere werkplek. Wij nemen je graag mee in alle mogelijkheden binnen het Enterprise Edition-portfolio.

Wat is de Enterprise Edition?

Om de zakelijke gebruiker meer te ondersteunen is de Enterprise Edition in het leven geroepen. Ieder device dat onder deze uitgave valt is voorzien van enkele interessante voordelen. Denk hierbij aan meerjarige beveiligingsupdates zodat het toestel verzekerd blijft van de beste bescherming. Daarnaast blijven toestellen tot twee jaar na de lanceringsdatum beschikbaar. Op deze manier kun je gemakkelijk opschalen en de devicevloot standaardiseren. Dit biedt niet alleen overzicht voor de IT-beheerder, maar ook gemak voor de gebruiker.

Compact maar krachtig

Het Enterprise Edition-portfolio bevat al enkele bekende modellen, zoals de Samsung Galaxy S22, Galaxy A52 en Tab S7. Een volledig nieuwe toevoeging aan het Enterprise Edition-portfolio is de Samsung Galaxy Z Fold4. Dit opvouwbare toestel geeft het gemak van een werkplek die je kunt meenemen in jouw broekzak. Door de razendsnelle processor en krachtige accu kun je zo de gehele dag werken zonder onderbrekingen.

Ruggedized mogelijkheden

Het Enterprise Edition-portfolio bevat niet alleen reguliere mobiele toestellen en tablets. Er zijn ook meerdere ruggedized devices beschikbaar. Zo kun je gaan voor de nieuwe Samsung Galaxy XCover6 Pro en de Tab Active4 Pro. Deze devices zijn inzetbaar op de meest intensieve werkplekken ‒ van een stoffige bouwplaats tot vochtige ruimtes.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het Enterprise Edition-portfolio? Plan dan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten. Bel naar 040 - 211 11 11 of gebruik de chatfunctie op deze website. Wij denken graag met jou mee.