PHC wordt onderdeel Yielder Group

Vanaf heden is PHC onderdeel van de Yielder Group. Binnen de geplande strategie van groei ligt Yielder Group hiermee geheel op koers.

PHC, behorend tot de top van Managed Services Providers in telecom en IT voor zakelijk Nederland, viert dit jaar haar vijfentwintigste verjaardag. Door de synergie met Yielder Group profiteren klanten van PHC van het verbrede portfolio.

Herwin van der Kamp, CEO van Yielder Group is blij met de nieuwe aanwinst. “PHC heeft een solide distributienetwerk en een sterke sales cultuur. Met verenigde krachten heeft PHC binnen de Yielder Group het platform en de slagkracht om haar klanten nog beter te kunnen bedienen en groei te realiseren.”

Het is volgens eigenaar en oprichter van PHC, Hans Loots een logische vervolgstap om de krachten te bundelen met Yielder Group, die met haar portfolio inmiddels alle facetten van de markt kan bedienen: ‘PHC gaat niet alleen mee in elke verandering, trend en innovatie, maar loopt ook voor
de massa uit, met de wil om voor alles een oplossing te vinden.’ De twee bedrijfsculturen sluiten naadloos bij elkaar aan: ‘Ook bij PHC vechten we voor de klant en hebben we verbinding en groei als idealen.’, aldus Loots.