Ruggedized PHC

Robuuste mobiele apparaten waar je op kunt vertrouwen

Samsung ruggedized portfolio

Ook binnen risicogevoelige sectoren als de zorg, bouw en industrie is mobiliteit belangrijk. Voor deze werkomgevingen biedt Samsung extra robuuste smartphones en tablets. Deze verlagen het risico op toestelschade en versterken de productiviteit van je collega’s. Dit ruggedized portfolio bestaat uit de Samsung Galaxy Tab Active4 Pro, XCover 6 Pro, Samsung Galaxy XCover 5 enGalaxy Tab Active3.

Minder kans op schade

De toestellen in het ruggedized portfolio kunnen tegen een stootje. Dat wordt aangetoond door de MIL-STD 810G-certificering, een militaire standaard voor robuustheid. De IP68-certificering geeft bovendien aan dat de toestellen ook bestand tegen zijn water en stof. Je hoeft niet bang te zijn dat de toestellen snel beschadigen. 

Probleemloos productief

De ruggedized toestellen zijn ook voorzien van moderne specificaties. Krachtige processoren, ruim werkgeheugen en veel opslagcapaciteit maken het werken met zakelijke applicaties heel eenvoudig. Je collega’s werken daardoor nog makkelijker en zijn altijd optimaal bereikbaar. Bovendien zijn alle toestellen uit het portfolio ook beschikbaar als Enterprise Edition-toestel. Daarmee beschik je over meerjarige updates, een lange beschikbaarheid in de markt en uitgebreide beheermogelijkheden via de Samsung-beheeroplossing Knox Suite.

Samsung Rugged apparaten

Gebruiksgemak in iedere situatie

Je toestel bedienen met natte handen of handschoenen aan? Ook dat is geen probleem met de ruggedized toestellen. Zo kun je probleemloos doorwerken zonder dat je productiviteit er door in gevaar komt. Dat wordt nog eens versterkt door de verwisselbare batterijen in de smartphones. Wissel je lege batterij om en je kunt nóg langer van je toestel gebruikmaken.

Minder supportverzoeken

Door het verminderde risico op schade verlaag je al snel het aantal supportverzoeken. Je IT-afdeling bespaart zo veel tijd. Bovendien hoef je de toestellen minder snel te vervangen. Dat leidt tot een gunstigere Total Cost of Ownership.

  • Tijdsbesparing: het aantal supportverzoeken aan je IT-afdeling neemt af.
  • Kostenefficiëntie: de lagere vervangingsvraag leidt tot een lange gebruiksduur.
  • Gunstige Total Cost of Ownership: de lange gebruiksduur garandeert een optimale besteding van je IT-budget.
  • Vereenvoudigd beheer dankzij toestellen van één leverancier.

Onze voordelen

PHC maakt zakelijke telecommunicatie makkelijk en efficiënt. Als Samsung Gold Partner voorzien we je van gecertificeerde kennis en oplossingen tijdens iedere fase van het traject. Via ons krijg je toegang tot kennis en hulpmiddelen van Samsung, verkoopinformatie, technische en verkoopondersteuning. Een mooi een-tweetje tussen PHC en Samsung, waarvan jij de vruchten plukt.

Maak een afspraak

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jóúw organisatie? Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten. Dan bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen! Bel naar 040 - 211 11 11 of neem contact op door gebruik te maken van de chatfunctie op onze website. We staan voor je klaar.