Samsung Galaxy Z Fold4

De kracht van foldable werken

Samsung Enterprise Editions

Stuur werkmails terwijl je thuis aan de koffietafel zit of voer op kantoor een videocall. Neem jouw werk overal met je mee met de Samsung Galaxy Z Fold4 Enterprise Edition. Dit krachtige en veelzijdige toestel biedt alles wat je voor een werkdag nodig hebt. Van een sterke batterij tot naadloze samenwerking met de Microsoft Office-suite. Blijf verbonden en verzekerd van stabiliteit, waar je ook bent.

Multitasken op formaat

De Samsung Galaxy Z Fold4 is een vouwbare smartphone met indrukwekkende mogelijkheden. Klap het toestel open en ontgrendel zo een display van tabletformaat. Het is op deze manier mogelijk om twee apps tegelijkertijd in beeld te vertonen. Met de meegeleverde S Pen kun je met uitzonderlijke precisie gebruikmaken van de door jou benodigde opties. Zo kun je zonder problemen nog gemakkelijker multitasken, secuur werken en het overzicht bewaren.

Krachtig op alle fronten

Van het versturen van e-mails tot het voeren van langdurige videogesprekken ‒ je bent verzekerd van kwaliteit en stabiliteit. Naast een razendsnelle processor is de Samsung Galaxy Z Fold4 voorzien van een krachtige batterij. Dankzij deze accu is dit toestel zonder tussendoor op te hoeven laden jou de gehele dag van dienst.

Combineren met Microsoft

Dankzij de nauwe samenwerking tussen Samsung en Microsoft biedt de Galaxy Z Fold4 nog meer mogelijkheden dan voorheen. De volledige Office-suite, inclusief Outlook, is geoptimaliseerd voor het opvouwbare scherm. Bekende Google-apps zoals Chrome, Gmail en YouTube zijn uiteraard ook beschikbaar voor alle Samsung Galaxy Z Fold4-mogelijkheden.

Enterprise Edition

De Samsung Galaxy Z Fold4 biedt organisaties door middel van de Enterprise Edition meerdere interessante voordelen. Zo heb je de garantie om twee jaar na lancering het toestel aan te schaffen. Op deze manier zorg je voor uniformiteit en gemakkelijker beheer dan de mobiele vloot. Daarnaast ben je voor minimaal vijf jaar lang verzekerd van beveiligingsupdates. Verder ontvang je een jaar kosteloos de Samsung-beheeroplossing Knox Suite.

De voordelen van PHC

PHC is een trotse Samsung Gold Partner. Voor jou als klant ben je zo gegarandeerd van gecertificeerde kennis en oplossingen. Een ander bijkomend voordeel is toegang tot hulpmiddelen en alle kennis van Samsung, van verkoopinformatie tot -ondersteuning. Zakelijke telecommunicatie is en blijft door deze samenwerking altijd efficiënt en professioneel.

Maak een afspraak

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten. Dan bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen. Bel naar 040 - 211 11 11 of neem contact op door gebruik te maken van de chatfunctie op onze website. We staan voor je klaar.