Afbeelding toont onaangekondigde Samsung Galaxy S6

Er is een afbeelding online verschenen van wat de Samsung Galaxy S6 en 'Galaxy Edge'-smartphones zouden worden. De vermeende S6 heeft op de afbeeldingen een camera die iets uitsteekt ten opzichte van de rest van de behuizing, net als veel voorgaande Galaxy S-toestellen.

De afbeelding toont alleen de achterkant van de vermeende Galaxy S6 en 'Galaxy Edge'. Ook is het toestel in diverse cases te zien. Het shot komt van een Zuid-Koreaanse distributeur van elektronica. Cnet heeft de afbeelding online gezet.

2000578159.jpeg

De afbeelding toont een toestel met een metalen rand en een achterkant met een andere kleurtint dan de rand. De camera steekt iets uit en daarnaast zitten de led-flitser en vermoedelijke hartslagmeter. De telefoon is volgens aanhoudende geruchten rond 14,3x7cm groot. Dat is in elk geval de info die makers van cases gekregen zouden hebben. De dikte zou 6,9mm zijn.

Samsung houdt op zondag 1 maart een eigen evenement in Barcelona waar het vermoedelijk de nieuwe smartphones zal presenteren. Wanneer de telefoon uit zou moeten komen, is niet bekend.

bron: tweakers.net