Samsung Galaxy Z Flip3 5G en Galaxy Z Fold3 5G

Vouwbare smartphones met het gebruiksgemak van twee displays

App-gebaseerd werken wordt de standaard in de toekomst. Het is dan prettig als je een toestel hebt dat veel taken aankan. Met de vouwbare Samsung Galaxy Z Flip3 5G en Galaxy Z Fold3 5G wordt daarin de volgende stap gezet. Deze innovatieve en toekomstbestendige toestellen bieden veel interessante mogelijkheden die je als zakelijke professional nog slimmer laten werken.

De volgende stap in vouwbare functionaliteit

Met de Galaxy Z Flip3 5G en Galaxy Z Fold3 5G werk je flexibeler dan ooit. Beide toestellen bieden een groot aantal mogelijkheden rondom multitasking, waardoor je makkelijker en sneller met je apps werkt. En de toestellen zelf? Die passen dus gewoon in je broekzak.

Verschillende mogelijkheden per toestel

Beide toestellen hebben twee displays, maar verschillende mogelijkheden. De Galaxy Z Fold3 5G biedt de meeste mogelijkheden voor zakelijk multitasken; de Galaxy Z Flip3 5G is het toestel voor gebruikers die performance, design en creativiteit hoog in het vaandel hebben staan.

Galaxy Z Flip3 5G – opvallend veelzijdig en innovatief
De handzame Galaxy Z Flip3 5G combineert design met krachtige hardware en goede audio- en videospecificaties, ideaal voor het voeren van videogesprekken. Dichtgevouwen toont het coverdisplay de belangrijkste notificaties. In de opengevouwen modus beschik je over een ruim display en daarmee talloze nieuwe mogelijkheden. De unieke kenmerken van dit toestel maken het de ideale keuze voor gebruikers met een voorkeur voor design, creativiteit en productiviteit.

Galaxy Z Fold3 5G – de opvouwbare kantoorkrachtpatser
Met de Galaxy Z Fold3 5G haal je een krachtige, compacte kantooroplossing in huis. Dichtgevouwen beschik je over de functionaliteiten van een reguliere smartphone. Opengevouwen ontvouwt zich een tabletachtig display. Met de voor het grote display geoptimaliseerde Office-apps heb je al je vertrouwde documenten en apps bij de hand. Op het 7,6 inch display toon je makkelijk drie apps naast elkaar. En met de optionele S Pen maak je makkelijk aantekening tijdens Teams-meetings. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je dag haalt.

Krachtig en robuuste specificaties

Vanzelfsprekend is goede hardware belangrijk om de gehele dag productief te blijven werken. En daar ontbreekt het zeker niet aan bij deze toestellen. Snelle processoren, veel werkgeheugen en krachtige batterijen garanderen een lange gebruiksduur. Het schadebestendige ontwerp, met onder andere verstevigd glas en een IPx8-gecertificeerde waterdichtheid, versterken dit nog eens.

Onze voordelen

Wil jij ook de indrukwekkende voordelen van vouwbare smartphones ervaren? Als Samsung Gold Partner voorzien we jou van hoogwaardig advies en de oplossingen waarmee je verder kunt. Je weet zeker dat je in één keer de juiste oplossing in huis haalt, waardoor je je dienstverlening naar een nog hoger niveau kunt tillen.

Maak een afspraak

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van vouwbare smartphones voor jóúw organisatie? Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten. Dan bekijken we graag wat we voor je kunnen betekenen! Bel 040 - 211 11 11 of stuur een e-mail naar samsung@phc.nl. We staan voor je klaar.