Gun je organisatie een nieuwe dimensie in verbondenheid

Het samenwerkingsplatform Teams van Microsoft is enorm populair, voor onder andere videobellen. De logische volgende stap is dat je ‘gewoon’ kunt bellen via Microsoft Teams. Eén applicatie voor alle samenwerking en communicatie: makkelijker wordt het niet. Is jouw organisatie hier al aan toe?

Bellen via Microsoft Teams: Samenwerken en bereikbaar zijn in één

Met je zakelijke, vaste nummer via Microsoft Teams bellen en gebeld worden, zowel intern als extern, is buitengewoon eenvoudig. Medewerkers kunnen op elk moment en op elke plaats kiezen met welk device ze willen bellen: desktop, laptop, tablet, smartphone of vaste toestel. Inclusief alle gewenste functionaliteiten. Bestanden delen, chatten, videobellen of vergaderen én gewoon telefoneren kan voortaan allemaal via één applicatie. Zo wordt samenwerken en bereikbaar zijn voor je medewerkers wel héél overzichtelijk. Voor je organisatie wordt bovendien het beheer eenvoudiger, met minder applicaties en hardware in omloop. We onderzoeken graag samen met jou de meerwaarde van deze volgende stap voor je organisatie.

Meer informatie?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op gebied van Telecom & IT? Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten, dan bekijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen! Bel naar het telefoonnummer 040 – 211 11 11 of stuur een e-mail naar info@phc.nl.