Samsung Enterprise Editions

Probleemloos productief door uitgebreid beheer en support

Samsung en PHC

Samsung Gold Partner PHC

PHC is Samsung Gold partner. Daar zijn we erg trots op, omdat het onze klanten en prospects duidelijk maakt wat ze van ons kunnen verwachten op het gebied van Samsung producten, zoals praktische ondersteuning, slimme services en kennis. Samsung werkt met resellers die veel committent tonen en wil businessrelevantie naar een hoger niveau brengen. 

Samsung Knox

Probleemloos productief door uitgebreid beheer en support

Samsung Knox

Met Samsung Knox beschik je over een totaaloplossing voor het beheren en beveiligen van je mobiele toestellen. En heb je behoefte aan technische ondersteuning op maat? Als Knox Certified Reseller bieden we je gecertificeerde ondersteuning voor de Knox-oplossingen en Knox Suite. Zo haal jij het maximale uit je mobiele devices. 

Jouw zakelijke totaaloplossing voor mobiele telefonie

Samsung Enterprise Editions

Met het Enterprise Edition-portfolio biedt Samsung een totaaloplossing speciaal ontwikkeld voor de zakelijke gebruiker. Krachtige Samsung-smartphones en -tablets, meerjarige security-updates en Samsung Knox-beheermogelijkheden houden jou en je collega’s optimaal bereikbaar. 

Ruggedized PHC

Robuuste mobiele devices waar je op kunt vertrouwen

Samsung ruggedized portfolio

Ook binnen risicogevoelige sectoren als de zorg, bouw en industrie is mobiliteit belangrijk. Voor deze werkomgevingen biedt Samsung extra robuuste smartphones en tablets. Deze verlagen het risico op toestelschade en versterken de productiviteit van je collega’s. Het ruggedized portfolio bestaat uit: Galaxy Tab Active 2, Galaxy Tab Active Pro, Galaxy Xcover 4s en Galaxy XCover Pro.