PHC uitgeroepen tot Vodafone Strategic Partner of the Year 2018

Woensdagavond 23 mei 2018 was het weer tijd voor het jaarlijkse Vodafone partnerevent. Dit jaar gehouden in Theater Amsterdam, een unieke en spectaculaire locatie. De avond werd aan elkaar gepraat door Toine van Peperstraten en dat alles onder het motto Ready Together.

Vier keer op rij!

Afgelopen drie jaar heeft PHC zich Vodafone Business Partner of the Year mogen noemen, en wij zijn daar meer dan trots op. PHC streeft er altijd naar de beste te zijn, en zo’n award in ontvangst te mogen nemen betekent dat wij mee mogen doen in de Champions League van de telecom.

Strategic partner

Vodafone werkt samen met een kleine en exclusieve club partners om strategische, nieuwe producten in de markt te zetten. PHC heeft innovatie hoog in het vaandel staan, wij noemen dat ‘Klaar voor morgen’.

Ons streven sluit perfect aan bij het strategische partnerschap met Vodafone, wij zijn van mening dat wij elkaar kunnen versterken. Vodafone werkt nauw samen met deze groep, en wij hebben deze nauwe samenwerking al enige tijd mogen ervaren. Wij hopen dat onze klanten dat net zo prettig hebben ervaren als wij zelf.

Het is voor ons de kers op de taart dat Vodafone ook zo tevreden is over dit strategische partnerschap dat ze ons uitroepen tot Strategic Partner of the Year 2018. Business Partner of the Year worden voelde al goed, maar dit is toch nog net een stapje verder!

PHC Vodafone Business partner of the Year!

Trots

Hans Loots, directeur van PHC, is meer dan trots op dit resultaat.

‘Ik stond weliswaar op het podium, maar het is een partnerprijs en dat betekent dat je het doet, samen met mijn collega's samen met partners als Vodafone. Wij hebben dit SAMEN gedaan!' Hans Loots, Directeur PHC

Achievers

Vodafone laat gewaardeerde partners een kijkje in hun keuken nemen, en misschien nog wel veel belangrijker: meedenken over hun dienstverlening. PHC is trotse deelnemer van dit Achievers programma en een aantal van onze ideeën zijn door Vodafone al verwerkt.

Het afgelopen jaar is onze collega Bram Buysers als Achiever aan de slag gegaan, en zijn inspanningen heeft hij mogen bekronen met een persoonlijke award, namelijk die van Achiever of the Year 2018.

Bram Buysers Vodafone Achiever of the Year

PHC tailored telecom staat voor maatwerk en innovatie. Vodafone helpt met hun producten en diensten om dit aan onze klanten te kunnen leveren. Wij zijn blij met een partner als Vodafone en proosten op weer een jaar van succesvolle samenwerking.

Vodafone Business partner of the Year!

PHC wenst alle medeprijswinnaars van harte proficiat.