Topmerken waarderen PHC; Prijzenkast raakt voller en voller

Eindhoven – In korte tijd heeft PHC drie keer oprechte waardering van topmerken gekregen. Vodafone, Samsung en KPN zien de kwaliteit en potentie van PHC en hebben dat beloond.

Tailored telecom
“Het gaat ons niet om prijzen, awards, onderscheidingen en certificeringen. Al kunnen we niet ontkennen dat onze prijzenkast voller en voller wordt”, vertelt Hans Loots, eigenaar van PHC, enthousiast. “Via tailored telecom laten we onze klanten optimaal presteren. Onze partners zien dat ook en ze waarderen onze werkwijze.” 

Vodafone Total Communications Partner of the Year
22 mei ontving PHC de Vodafone Total Communications Partner of the Year. In het juryrapport staat onder meer dat PHC optimaal weet in te spelen op de behoefte van het MKB om hun vaste en mobiele telecommunicatie te integreren en te versimpelen. Verder meldt het rapport dat PHC haar klanten afgelopen jaar het beste adviseerde over vaste en mobiele producten en diensten van Vodafone.
Lees meer

Samsung Business Gold Partner
Samsung heeft het Samsung Team of Empowered Partners (STEP) programma. Dit is opgezet voor wederzijds succes in de huidige, toenemend concurrerende markt. Binnen dit programma is PHC eerder dit voorjaar uitgeroepen tot Samsung Business Gold Partner. Samen met Samsung biedt PHC haar relaties vooraanstaande ideeën, technische expertise en winnende marktstrategieën.
Lees meer

KPN Channel Award 2015 Klant Kampioen
Aan het begin van dit kalenderjaar was KPN al lovend over PHC. Het bedrijf reikte de KPN Channel Award 2015 Klant Kampioen uit aan PHC. Niet alleen omdat PHC groeide, maar ook omdat het de meeste klanten wist te behouden. Loots hierover: “Deze award past gevoelsmatig heel goed bij ons. We doen er alles aan om langdurige relaties op te bouwen. Dat kan alleen als we goed luisteren en altijd maatwerk leveren zodat onze klanten kunnen excelleren.”
Lees meer

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie neem je contact op met Hans Loots (directeur/eigenaar). Dat kan via 040-2 111 111 en info@phc.nl. Meer informatie vind je ook op www.phc.nl.