PHC is prijsbewust: Vodafone Business Network Partner 2015

We zitten niet in deze business om prijzen te winnen. Zo zijn we niet. Maar dat neemt niet weg dat het voor ons wel een bevestiging is van het feit dat onze aanpak goed is. Het bewijst dat tailored telecom werkt. Daar zijn we ons van bewust. Daarom zijn we apetrots op het winnen van de Vodafone Business Network Partner of the Year in de categorie ‘Total Communications Partner’.

Beste advies
Uit het juryrapport: “PHC uit Eindhoven werd ‘Total Communications Partner of the Year’, omdat het optimaal weet in te spelen op de behoefte van het MKB om hun vaste en mobiele telecommunicatie te integreren en te versimpelen. PHC wist haar klanten afgelopen jaar het beste te adviseren over vaste en mobiele producten en diensten van Vodafone en droeg daarmee bij aan een sterke groei van het aantal ‘converged’ klanten.”

Dik verdiend
Het is geweldig als anderen zo over ons praten. Zeker als er geen woord van gelogen is. Ook Alexander Saul, directeur zakelijke markt Vodafone, weet ons goed te typeren: “De Ready Business-aanpak van Vodafone maakt bedrijven flexibeler en draagt bij aan beter verbonden medewerkers en klantgerichter handelen. Je ziet dat PHC dit uitstekend onder de knie heeft. Met hun kennis en power zijn ze een belangrijk verlengstuk van Vodafone. PHC heeft zich het afgelopen jaar onderscheiden met hun kennis, expertise en dienstverlening en hebben daarmee de Vodafone Business Partner of the Year Award 2015 dik verdiend!”

Trots en gemotiveerd
Deze prijs motiveert ons. Volgend jaar willen we weer op het podium staan. Aan ons zal het niet liggen.