PHC derde keer op rij Vodafone Business Partner of the Year | Nieuws

Een keer is toeval, twee keer is opmerkelijk maar drie keer is een patroon. We zijn zo ontzettend trots dat we ook dit jaar deze prestigieuze prijs in ontvangst hebben mogen nemen.

Vodafone Business Partner of the Year
Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo, opende de avond in het indrukwekkende EYE Filmmuseum in Amsterdam. De slogan van de avond was ‘Plezier en vooruitgang met elke verbinding’ en de avond werd verder ludiek aan elkaar gepraat door cabaretier Jan Jaap van der Wal.

Er werden verschillende awards uitgereikt met als laatste en meest belangrijke de award voor de beste Total Communications Partner van Nederland. Deze werd door PHC uit handen van Dennis Kleinloog, Directeur Business Partner Sales, in ontvangst genomen. De award winnen is voor Vodafone partners de ultieme waardering voor hun dienstverlening, kennis en advies.

Kwaliteit
Vodafone stelt hoge kwaliteitseisen, alleen partners die daaraan voldoen mogen zich Business Partner noemen. PHC mag zich inmiddels voor het derde jaar op rij de beste Total Communications Partner noemen en bewijst daarmee dat ze de meeste kennis in huis heeft over alle zakelijke diensten van Vodafone. Wij lopen voorop op het gebied van o.a. klanttevredenheid, mobiele dataoplossingen en vast-mobiel integratie.

“PHC is een kwalitatief hoogwaardige partner die klanten meeneemt in de wereld van de totaaloplossingen”. - juryrapport Vodafone Business Partner of the Year 2017.

Tailored Telecom
Onze klanten profiteren van die expertise, en vertrouwen in onze tailored oplossingen. Naast gedegen advies zijn wij ook gecertificeerd om zelf installaties van Vodafone diensten als One Mobile, One Fixed, One Net Enterprise en Skype for Business uit te voeren.

Trots
Het is uitzonderlijk dat een partner drie jaar op rij uitgeroepen wordt tot Business Partner of the Year.

“Woorden schieten mij te kort, ik ben zo enorm trots op dit resultaat!'' Hans Loots, Directeur PHC

PHC heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, wij willen één aanspreekpunt bieden aan onze klanten als het gaat om (zakelijke) communicatie. Of je nu alleen werkt, in het MKB of bij een grote multinational, wij vinden iedereen belangrijk.

Achievers
Gewaardeerde partners mogen een kijkje in de keuken van Vodafone nemen. Maar nog belangrijker, zij mogen input aanleveren over bijvoorbeeld het verbeteren van de dienstverlening van Vodafone. Zo heeft PHC al eens een Dragon’s Den mogen houden bij de directie van Vodafone en zijn er al enkele ideeën van PHC uitgevoerd. Jeroen Hoencamp noemt de Achievers het neusje van de zalm onder de partners, iets waar PHC natuurlijk ook alleen maar trots op kan zijn.

PHC feliciteert nogmaals alle medewinnaars met hun award. We danken Vodafone voor de prettige en succesvolle samenwerking en de erkenning middels deze award. Op naar een mooie toekomst!