Klanten KPN Zakelijk mobiel, KPN ÉÉN krijgen flink meer data

Klanten van KPN met Zakelijk Mobiel of KPN Één krijgen vanaf vandaag, 1 juni, vernieuwde abonnementen waarbij de databundels aanzienlijk zijn verhoogd.

Zo gaat de databundel van Zakelijk Mobiel Onbeperkt XL van 8GB naar 20GB per maand en stijgt de inhoud van Zakelijk Mobiel Onbeperkt van 3GB naar 10GB. De abonnementen Bundel en Bundel XL verdubbelen naar respectievelijk 500MB en 1GB.

Voor KPN Eén-abonnementen geldt tevens een verhoging van de databundel. KPN Één Onderweg Bundel stijgt van 250MB naar 500MB terwijl KPN Eén Onderweg en KPN Eén Overal beiden gaan van 3GB naar 10GB.

'Meer data hard nodig'
Volgens KPN zijn grotere databundels tegenwoordig onmisbaar als gevolg van onder meer het gebruik van cloud- en hostingdiensten. Snel en veel mobiel internet speelt in deze ontwikkeling een belangrijke rol, aldus KPN. De nieuwe databundels zijn beschikbaar voor zowel bestaande en nieuwe klanten. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de verhoging van het aantal GB's.

Alle ondernemers met een Zakelijk Mobiel of KPN ÉÉN abonnement maken direct gebruik van het groepstegoed. Hierdoor worden alle databundels van werknemers gedeeld. Dit geldt overigens niet voor het abonnement Zakelijk Mobiel Flexibel.

bron: telecompaper.nl