De graafschap ontvangt iPhone 7

Hidde Jurjus en Bryan Smeets ontvangen een gloednieuwe iPhone 7

PHC tailored telecom sponsor van zowel De Graafschap als PSV. Die combinatie was afgelopen seizoen extra bijzonder omdat beide clubs  een cruciale rol speelden in de ontknoping van de Eredivisie. In de laatste wedstrijd speelde De Graafschap thuis tegen koploper Ajax. Bij een overwinning of een gelijkspel van de Superboeren en winst van PSV zou de schaal naar Eindhoven gaan.

Afspraak is afspraak
Voor PHC was dat reden om de spelers van De Graafschap een iPhone te beloven als ze een resultaat zouden halen. Nou, dat hebben we geweten! De media doken er boven op, discussies op TV en in kranten, boze mensen, blije supporters... Nog voor de wedstrijden gespeeld waren.

De  krankzinnige ontknoping staat iedereen nog helder op het netvlies. PSV werd kampioen en er ontstond een volksfeest in Eindhoven.

Voor PHC is afspraak altijd afspraak, dus was het deze week tijd om de gloednieuwe iPhone 7 aan alle betrokken spelers van de Graafschap te leveren. Hidde Jurjus en doelpuntenmaker Bryan Smeets namens alle spelers de iPhone in ontvangst bij ons op het hoofdkantoor.

De iPhone komen DRAN!

De Graafschap

Uiteraard wensen wij als trotse sponsor van zowel PSV als De Graafschap beide mannen veel succes bij hun club en met het vervolg van de competitie!

Door: PHC.nl