PHC
 

Blog

Top 5 zakelijke productiviteitsapps
Top 5 zakelijke productiviteitsapps

29.09.2017 - We kunnen niet meer zonder apps op onze telefoon. Zowel privé als zakelijk kunnen die ontzettend handig zijn, maar ze kunnen natuurlijk ook ontzettend afleiden. Om je werkuren zo productief mogelijk door te brengen kun je ervoor kiezen om een aantal apps te installeren die je helpen bij je werkzaamheden. In dit blog stellen wij onze top 5 zakelijke productiviteitsapps aan je voor.

Blog
Samsung DeX: het nieuwe werken
Samsung DeX: het nieuwe werken

18.08.2017 - Tijdens de introductie van de Samsung Galaxy S8 en de S8 Plus, kwam met Samsung met nog een unieke introductie: de Samsung DeX. De DeX moet dé PC- en laptopkiller gaan worden en zal, als het aan Samsung ligt, de functie van een standaard werkplek gaan overnemen. Met de specificaties en mogelijkheden die benoemd werden zou dit ook best eens mogelijk kunnen zijn.

Blog
Joint venture VodafoneZiggo
Joint venture VodafoneZiggo

21.07.2017 - In februari 2016 werd de Nederlandse fusie van Vodafone en Ziggo aangekondigd. Beide bedrijven hebben toen de keuze gemaakt om fiscaal en juridisch als 1 bedrijf op te treden in de Nederlandse markt. In augustus 2016 werd de fusie goedgekeurd onder de voorwaarde dat Vodafone zijn vaste internetdiensten zou afstoten, welke uiteindelijk aan T-Mobile werden verkocht.

Blog
PHC Academy
PHC Academy

07.07.2017 - Om voorop te kunnen blijven lopen als een professioneel bedrijf in (onder andere) de telecommarkt zul je jouw eigen werkomgeving continue moeten blijven updaten. Hierdoor creëer je de ideale basis voor de toekomst. In ons geval willen wij onze klanten laten meegenieten van het feit dat we in de top van de telecommarkt acteren. Middels de PHC Academy leiden wij onze professionals op en blijven dit continueren, want trainen & opleiden stopt niet, het is een continue proces.

Blog
De toekomst van 5G
De toekomst van 5G

23.06.2017 - Bijna iedereen in Nederland, zowel particulier als zakelijk, maakt gebruik van mobiele data op een smartphone en/of tablet. We doen alles online: surfen, appen, streamen  video’s van hoge kwaliteit, spelletjes spelen, navigeren, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt dit met je smartphone. Ook onderweg, zonder Wifi, zijn we inmiddels gewend geraakt aan een hoge internetsnelheid van 4G en verwachten we dat het overal en altijd beschikbaar is. Toch is het eind qua mogelijkheden nog lang  niet in zicht en 5G is dan ook een kreet die inmiddels vaak wordt gehoord als het om mobiele datacommunicatie gaat. Maar wat houdt 5G nu eigenlijk in en waarom is dit beter dan het huidige 3G en 4G? In dit blog gaan we hier dieper op in.

Blog
Revolutie in mobiel werken
Revolutie in mobiel werken

09.06.2017 - Onderweg naar je afspraak of in de trein nog even wat mail wegwerken? Je kantoor volledig mobiel maken?  Technologie die altijd met je meereist?  Maak een draadloze connectie tussen – Mobiel en lap dock – en je kunt meteen aan het werk.  Hoe dit mogelijk is en waarom dit mogelijk de toekomst is gaan wij jou in deze blog vertellen.

Blog

Neem contact op

Als solutions specialist houdt Andy zich naast bloggen o.a. bezig met Cost Control, Enterprise Mobility Management, Mobile Device Management. Andy spot trends op het gebied van telecom en IT, die hij vertaalt naar Tailored oplossingen. 

Onze partners

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • HP
 • Avaya
 • Airwatch - VMware
 • HTC
 • LG
 • Microsoft
 • Samsung
 • Siemens
 • Cisco
 • Motorola
 • Blackberry
 • MaaS360
 Bel mij
 Chat
 Nieuwsbrief

Bel mij

Heb je nu geen tijd om telefonisch contact op te nemen?
Laat je gegevens en de reden van het contact achter en we bellen je op een later tijdstip terug!

Bedankt voor jouw aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief

Bent u net als ons ook nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen op telecomgebied? Mis geen enkele update en blijf samen met PHC op de hoogte!