PHC
 

Blog

De toekomst van 5G
De toekomst van 5G

23.06.2017 - Bijna iedereen in Nederland, zowel particulier als zakelijk, maakt gebruik van mobiele data op een smartphone en/of tablet. We doen alles online: surfen, appen, streamen  video’s van hoge kwaliteit, spelletjes spelen, navigeren, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt dit met je smartphone. Ook onderweg, zonder Wifi, zijn we inmiddels gewend geraakt aan een hoge internetsnelheid van 4G en verwachten we dat het overal en altijd beschikbaar is. Toch is het eind qua mogelijkheden nog lang  niet in zicht en 5G is dan ook een kreet die inmiddels vaak wordt gehoord als het om mobiele datacommunicatie gaat. Maar wat houdt 5G nu eigenlijk in en waarom is dit beter dan het huidige 3G en 4G? In dit blog gaan we hier dieper op in.

Blog
Revolutie in mobiel werken
Revolutie in mobiel werken

09.06.2017 - Onderweg naar je afspraak of in de trein nog even wat mail wegwerken? Je kantoor volledig mobiel maken?  Technologie die altijd met je meereist?  Maak een draadloze connectie tussen – Mobiel en lap dock – en je kunt meteen aan het werk.  Hoe dit mogelijk is en waarom dit mogelijk de toekomst is gaan wij jou in deze blog vertellen.

Blog
iPhone 8: Wat kunnen we verwachten?
iPhone 8: Wat kunnen we verwachten?

26.05.2017 - Je kent het wel: de ene iPhone is nog niet uit of er wordt alweer gespeculeerd over de opvolger, die nóg beter, uitgebreider en geavanceerder zal worden. Met de iPhone 8 is het niet anders. Over dit langverwachte apparaat doen allerlei geruchten de ronde. Wij van PHC volgen dit nieuws natuurlijk op de voet en houden je op de hoogte!

Blog
Waar moet je op letten als je naar een andere provider overstapt?
Waar moet je op letten als je naar een andere provider overstapt?

12.05.2017 - Sta je voor de keuze om je abonnement te verlengen of wil je de mogelijkheid bekijken om naar een andere provider over te stappen? Waar moet je dan op letten? Wat moet je aanleveren en wat zijn de valkuilen? PHC legt uit hoe het zit met porteren!

Blog
Hoe maak je een back-up van je telefoon?
Hoe maak je een back-up van je telefoon?

28.04.2017 -

Het zal je maar gebeuren: na een leuke gezellige avond met je vrienden ben je je telefoon kwijt! Het overkwam PSV-er Marco van Ginkel afgelopen vrijdag, na een etentje kwam hij er zaterdagochtend achter dat hij niet meer wist waar zijn telefoon gebleven was. Verloren of gestolen, we staan er vaak niet bij stil dat dit ons allemaal kan overkomen. 
Marco baalde natuurlijk, vooral omdat er een belangrijk filmpje op zijn telefoon stond.
Zou hij zijn telefoon nog terugvinden of was hij het filmpje voorgoed kwijt? Hieronder lees je wat je kunt doen om je belangrijke gegevens te bewaren ook al raak je je telefoon kwijt of gaat hij kapot.
Overigens was Marco niet echt zijn telefoon kwijt! Dit was een ludieke actie bedacht door PHC, lees hier alles over deze actie.

Blog
Hoe goed is jouw mobiele telefoon beveiligd?
Hoe goed is jouw mobiele telefoon beveiligd?

14.04.2017 - Tegenwoordig wordt de mobiele telefoon overal mee naar toe genomen. We kunnen bijna niet meer zonder. We hebben de hele dag contact met elkaar, zoeken alles op via internet, lezen onze mail, luisteren muziek, kijken tv en spelen spelletjes. Voor bijna alles wat we doen wordt daarom wel een geschikte app gebouwd, zodat we nóg meer en gemakkelijker allerlei dingen met onze mobiel kunnen doen.

Blog

Neem contact op

Als solutions specialist houdt Andy zich naast bloggen o.a. bezig met Cost Control, Enterprise Mobility Management, Mobile Device Management. Andy spot trends op het gebied van telecom en IT, die hij vertaalt naar Tailored oplossingen. 

Onze partners

 • KPN
 • T-Mobile
 • Vodafone
 • HP
 • Avaya
 • Airwatch - VMware
 • HTC
 • LG
 • Microsoft
 • Samsung
 • Siemens
 • Cisco
 • Motorola
 • Blackberry
 • MaaS360
 Bel mij
 Chat
 Nieuwsbrief

Bel mij

Heb je nu geen tijd om telefonisch contact op te nemen?
Laat je gegevens en de reden van het contact achter en we bellen je op een later tijdstip terug!

Bedankt voor jouw aanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwsbrief

Bent u net als ons ook nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen op telecomgebied? Mis geen enkele update en blijf samen met PHC op de hoogte!