Zorgeloos werken op afstand met de tailored werkplek in de cloud van PHC

Altijd en overal kunnen werken is de nieuwe standaard bij iedere organisatie. Een werkplek in de cloud is dan wat je zoekt. Maar dat gaat verder dan de keuze voor de juiste techniek. Gebruiksgemak is minstens zo belangrijk. Met onze tailored clouddienstverlening brengen we alles samen. Hiermee profiteer je van hoogwaardige cloud werkplekken, maar dan zonder gedoe, tijdrovend beheer of hoge kosten.

De werkplek die past als een maatpak

Geen collega werkt hetzelfde, toch? Werkzaamheden verschillen per afdeling. Het is dan fijn als je de keuze hebt om je cloudomgeving op maat in te richten. Via de tailored werkplek in de cloud maken wij dat laagdrempelig. Samen met jou kijken we wat je collega’s nodig hebben en ontwerpen op basis daarvan de ideale inrichting. Zo zorgen we ervoor dat de werkplek voor je collega’s als gegoten zit.

Werken waar en wanneer je wilt

De tailored cloud werkplek is de werkplek zoals je die kent, maar dan in een nieuw jasje. Via jouw eigen Microsoft 365-omgeving heb je online en offline toegang tot al je bestanden en applicaties. Je kunt deze gebruiken vanaf je laptop, tablet en zelfs je smartphone. Waar je collega’s zich ook bevinden, de locatie vormt nooit meer een beperking voor de productiviteit. Lekker makkelijk, vind je ook niet?

Bespaar tijd en geld op beheer

Je werkplekken up-to-date houden kan behoorlijk veel tijd en geld kosten. Met onze tailored cloud werkplek lossen we dat voor je op. Wij nemen namelijk alle beheertaken bij je weg. Op afstand zorgen we ervoor dat je werkplekken continu worden bijgewerkt en beveiligd. En opschalen regelen we snel en gemakkelijk voor je. Je bent dus nooit meer uitgerust met verouderde werkplekken, maar altijd met de laatste IT-technologie.

24x7 professionele security

Over de beveiliging van je zakelijke data wil je je geen zorgen maken. Die moet in iedere situatie sterk beveiligd zijn tegen datalekken. Ook die zorg halen we bij je weg. Via de cloud houden we je werkplekken 24x7 in de gaten. Daardoor kunnen we eventuele dreigingen snel uitschakelen en je security aanscherpen zodra dat nodig is. Je zakelijke data staat dus nooit meer ‘in de etalage’, waardoor je makkelijker, veiliger en zorgelozer werkt.

 

werkplek in de cloud

Vaste maandelijkse kosten

Met de tailored cloud werkplek profiteer je van de laatste technologie, zonder grote investeringen. De volledige dienst is beschikbaar tegen een vast bedrag per maand. Je profiteert van de nieuwste functies en updates, maar dan zonder het gedoe of de kosten die daar normaal bij komen kijken. We hebben hierbij de keuze uit drie varianten, zodat er altijd een aanbod is dat past bij jullie wensen.

Support wanneer je dat nodig hebt

En mocht je vragen hebben, dan zijn we er ook voor je. 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voorzien we je van de juiste ondersteuning, zodat jij gewoon aan de slag blijft. Wel zo makkelijk.

Ook beschikbaar met hardware

Wil je echt in één keer helemaal klaar zijn? Dan kun je onze cloud werkplekken ook met hardware afnemen. Via tailored cloud plus werken je collega’s altijd met het juiste device. Ook zaken als support, reparatie en vervanging regelen we hierbij voor je. Zo hoef je je op dat gebied ook geen zorgen meer te maken.

Meer weten over de tailored werkplek in de cloud?

De naam zegt het eigenlijk al: via onze tailored cloud werkplek zijn we jouw maatwerk-IT-leverancier. Je profiteert altijd van de laatste trends en oplossingen voor jouw organisatie. Wil jij dat ook? Neem dan contact met ons op, en we maken het voor je mogelijk.

Bekijk de tailored cloud werkplek