Duurzaam en veilig: jouw oude devices zijn geld waard met PHC Trade In

Wanneer je nieuwe devices aanschaft, heb je meestal ook devices over. Heb je er al eens over nagedacht wat je daarmee doet?

Verkopen levert nog wat budget op maar hoe zorg je dat dat veilig en zonder gedoe gebeurt? Weggooien is zonde, want in oude devices zitten vaak nog onderdelen die goed te hergebruiken zijn. Op de plank leggen ‘omdat het wel handig kan zijn’ betekent vaak uitstel van alsnog weggooien.

Daarom zorgen wij ervoor dat jij hier niet meer over na hoeft te denken. Maak kennis met de PHC Trade In service. Duurzaam, goed voor jouw budget en veilig.

PHC Trade In: jouw oude device is geld waard

Het is even eenvoudig als het aanschaffen van een nieuw device: lever het oude device in en ontvang korting op je huidige of toekomstige aanschaf. Deze korting hoef je dus niet direct te besteden, je ontvangt een tegoed dat je ook later kunt gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen dit te schenken aan een goed doel.

Soms is je device nog prima in orde en kan deze met enkele nieuwe onderdelen nog een prima tweede leven krijgen. Is dat niet het geval, dan zijn er onderdelen die heel goed te recyclen zijn. Dat is natuurlijk lekker duurzaam, vooral omdat deze onderdelen soms heel schadelijk kunnen zijn voor de omgeving en het milieu. Dubbel groen dus om deze te recyclen in plaats van weg te gooien.

Veiligheid voorop

Voordat een device opnieuw gebruikt kan worden, is het belangrijk dat deze volledig gewiped wordt. Dit is een specialistisch proces wat meer inhoudt dan terugzetten naar fabrieksinstellingen of het wissen van het geheugen. In dat geval kunnen er namelijk nog steeds stukjes data achterblijven.

Als persoon en als organisatie wil je dit niet. Het is niet AVG-proof en vragen om problemen. Daarom is het aan te raden om een expert een gecertificeerde wipe uit te laten voeren. Dan weet je zeker dat alle gegevens verwijderd zijn en ook niet meer teruggehaald kunnen worden.

Wanneer jij jouw device(s) inlevert bij PHC, zorgen wij ervoor dat deze op de juiste manier gewiped wordt. Of deze nu hergebruikt of gerecycled wordt, wij zorgen ervoor dat jouw (gevoelige) data niet in verkeerde handen komt.

One-stop-shop: gemak op en top

Alles op één plek: dat is gemak voor jou. Niet alleen de aanschaf en uitrol van nieuwe devices (mét korting) maar ook de exitstrategie voor oude devices kun je nu bij PHC neerleggen. Scheelt jou weer werk!

En weet je waarmee we je nog meer werk en tijd besparen? Mocht je nou geen idee meer hebben welke hardware nog binnen jouw organisatie aanwezig zou moeten zijn, dan kunnen wij een overzicht voor je maken. Daarbij kunnen we direct een inschatting maken van de inruilwaarde, zodat jij weet of het de moeite is om deze devices op te sporen.

Onze Trade In service is beschikbaar voor alle typen devices, van elk merk: (smart)phones, tablets, desktop of laptop en vaste telefonie. En ook al is het device qua geld niets meer waard, het feit dat jouw data veilig gewist wordt, is zeker net zoveel waard. Bovendien ben je ook nog eens duurzaam bezig. Win-win-win dus.

Ben je benieuwd naar de waarde van  jouw devices? Neem dan contact op met ons voor een waardebepaling.