In deze video zijn we bij PSV, Eredivisie-voetbalclub uit Eindhoven. PSV is een van de meeste succesvolle clubs in de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Ze spelen en werken vanuit het Philips Stadion, trainen in trainingscomplex de Herdgang en hebben daarnaast ook twee officiële merchandise shops. Wij helpen PSV met hun connectiviteit, netwerk en telefonie.

Van 10 mobiele abonnementen tot inmiddels volledige vaste telefonie via Microsoft Teams, Roger 365 en hardware voor de hele spelersselectie. In deze klantcase deelt Roy Smits, Manager ICT bij PSV, zijn ervaringen en legt hij uit waarom wij een belangrijke rol spelen voor PSV.

“PHC is een innovatieve club die ons continu meeneemt in de nieuwste ontwikkelingen en meedenkt over nieuwe toepassingen.” Roy Smits, Manager ICT bij PSV.

Wil je meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor jouw organisatie kunnen bieden op het gebied van Telecom & IT? Plan dan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten, zodat we samen kunnen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen! Bel naar het telefoonnummer 040 – 211 11 11 of stuur een e-mail naar info@phc.nl.