The Jekill and Hyde Company

The Jekill and Hyde Company is in 1997 opgericht met een klein team van vier technici. Anno 2016 is het bedrijf uitgegroeid tot de snelst groeiende leverancier en producent van elektronisch regelbare uitlaatsystemen ter wereld, met meer dan 70 werknemers wereldwijd.

Naast thuisbasis Nederland heeft het bedrijf inmiddels ook de markten van o.a. Canada, Japan, het Verenigde Koninkrijk, Polen, Spanje, Italië, Scandinavië, Tsjechië, Griekenland, Rusland, VAE, Kuweit en zelfs Singapore weten te veroveren.

Bijzonder aan de uitlaatsystemen van The Jekill and Hyde Company? De twee persoonlijkheden! De Dr. Jekill Sound geeft een rustig geluid dat overlast voorkomt. Waar de omgeving het toestaat komt met één druk op de knop de Mr. Hyde sound tevoorschijn. Een diep, warm geluid voor de ware beleving van het motorrijden. Dankzij de in 2010 behaalde typegoedkeuring zijn Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsystemen 100% legaal, ongeacht de geselecteerde – stil of luid – modus.

De wens

The Jekill and Hyde Company is een snel groeiend bedrijf, wat gevolgen had voor de communicatiemiddelen van de organisatie. Waar in de beginjaren gewerkt werd met vijf mobiele abonnementen, ontstond er vanwege de groei de vraag naar een flexibele oplossing: eentje die vandaag volstaat én die aanpasbaar is aan de toekomst.

We zijn blij met een partner als PHC. Als snel groeiend bedrijf is het voor ons fijn om samen te werken met een bedrijf dat meedenkt en telkens een passende oplossing biedt.

Bram van Nunen, COO The Jekill and Hyde Company

Samen groeien

Die oplossing werd in samenwerking met PHC bij Vodafone OneNet gevonden. Vodafone OneNet biedt the Jekill & Hyde Company één compleet pakket voor alle communicatiekanalen door vaste en mobiele telefonie met elkaar te integreren. Van eenvoudig gesprekken doorschakelen, mobiel bellen met een vast nummer en onbeperkte communicatie tussen vast en mobiel in Nederland. Medewerkers kunnen voortaan hun bereikbaarheid op elk gewenst moment aanpassen. Kortom, aan alles is gedacht. Doordat de oplossing van Vodafone flexibel uit te breiden is, heeft The Jekill and Hyde Company voortaan een telecombeleid dat met het bedrijf mee kan groeien!

Daarnaast ondersteunt PHC the Jekill and Hyde Company middels Mobile Device Management, waarbij aandacht is voor het beheer – van configuratie tot gebruikersrechten en een beveiligingsbeleid – van alle mobiele apparaten die er binnen het bedrijf in de omloop zijn.

De samenwerking tussen PHC en The Jekill and Hyde Company staat in het teken van vertrouwen en samen groeien. Door inzicht in de gangbare interne processen bij Jekill & Hyde dat PHC door de jaren heen heeft weten te verwerven, kan PHC het bedrijf nu pro-actief en optimaal adviseren: altijd met het oog op de toekomst!

En u?

Ook op zoek naar een toekomstgerichte oplossing? Vraag ons gerust wat we voor u kunnen betekenen!

Neem contact op