Pluryn is een zorgorganisatie met meer dan 440 locaties door heel Nederland. Op deze verschillende locaties werken zo’n 7400 professionals en 1000 vrijwilligers. Zij zetten zich in om jongeren en volwassenen een zo zelfstandig mogelijke plek in de samenleving te geven, met de zorg die daarvoor nodig is. Leren, werken en vrijetijdsbesteding zijn onderdeel van deze zorg.

Om goede zorg te kunnen bieden heeft Pluryn een communicatiesysteem nodig die de medewerkers zo goed mogelijk ondersteund. Die oplossing hebben wij voor hen ingericht.

“Een prettige partner die me durft te adviseren, dat heeft ons in dit geval veel tijd en geld bespaard.” aldus Ton Kleimeier, teamleider ICT Operations bij Pluryn.

Benieuwd naar hoe wij Pluryn vooruit hebben geholpen? Ontdek in onze video hoe Pluryn grip heeft gekregen op het beheer van mobiele devices met Samsung Knox Suite en hoe zij kosten besparen en flexibiliteit behouden door middel van een MDM-systeem.

Wil je meer weten?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op gebied van Telecom & IT? Plan een vrijblijvende afspraak in met een van onze specialisten, dan bekijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen! Bel naar het telefoonnummer 040 – 211 11 11 of stuur een e-mail naar info@phc.nl.