Cuppen Logistics

Cuppen Logistics is sinds jaar en dag een belangrijke speler in de transportwereld. Al sinds 1935 is het bedrijf actief op de markt, in de begintijd nog met veevoer en veilingvoer.

Inmiddels is Cuppen Logistics gespecialiseerd in geconditioneerd transport – waar onder andere het vervoer van groenten, fruit en bloemen onder valt – maar door de uitbreiding van het bedrijf de afgelopen jaren is ook de diversiteit van de artikelen toegenomen. Cuppen Logistics is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Van Chaos

Een groot bedrijf maakt nu eenmaal veel kosten. Ook de prijzen van telecom kunnen, met veel gebruikers binnen een bedrijf, flink oplopen. Wanneer er dan ook verschillende abonnementen door elkaar lopen is de efficiëntie al snel ver te zoeken. Al deze zaken zorgden ervoor dat Cuppen Logistics niet geheel tevreden was over haar huidige telecompartner en daarom overstapte naar PHC. Nadat de situatie uitvoerig in kaart was gebracht, concludeerde PHC dat er een flinke besparing te behalen viel door de mobiele telefonie van Cuppen Logistics over te sluiten naar T-Mobile.

PHC doet wat ze beloven als er problemen zijn worden deze direct opgelost

Fons Coenders, Cuppen Logistics

Naar rust op de planning

Inmiddels is Cuppen Logistics al ruim zeven jaar klant bij PHC. De zorg en service van PHC beviel dermate goed dat het mobiele pakket werd uitgebreid met vaste telefonie – waarop een besparing van ruim 30% werd gerealiseerd! – en glasvezel. Inmiddels lopen er via PHC meer dan 80 mobiele abonnementen: gedeeltelijk spraak, gedeeltelijk data. Ook zijn er ruim 50 vrachtwagens uitgerust met boordcomputers. Dat brengt rust op de planning van de chauffeurs. Met praktische functies zoals (truck)navigatie, verbruiks-/rijstijlanalyse, tracking & tracing van de trucks en berichtenverkeer tussen planners en chauffeurs (om o.a. order- en statusinformatie uit te wisselen), kunnen zij hun werk efficiënt en veilig uitvoeren.

Samenwerkingen en vertrouwen

De samenwerking met Cuppen Logistics is door de jaren heen gegroeid naar een samenwerking gebaseerd op vertrouwen. Vandaag de dag regelt PHC alle communicatie voor Cuppen Logistics: van het leveren van (mobiele) telefoons en abonnementen tot aan de service van de telefooncentrale.

PHC denkt mee zowel over een kostenbesparing als ook over het zo efficiënt mogelijk inzetten van de spraak- en data-abonnementen

Fons Coenders, Cuppen Logistics

Neem contact op