KPN Visual Voicemail voor Android

De nieuwe KPN VoiceMail app geeft je een overzicht van al je voicemailberichten. Je hoeft dus niet langer door eindeloze telefoonmenu´s te worstelen. Je kiest zelf welk bericht je als eerst wilt horen. Stuur direct een berichtje naar de afzender, of bel ze gelijk even terug vanuit de app. Wel zo makkelijk.

Voordelen

Met deze app is het gebruik van VoiceMail een stuk makkelijker gemaakt. Het heeft namelijk de volgende voordelen:

  • Direct terugbellen naar degene die een bericht heeft ingesproken
  • Sneller je Mobiele VoiceMails beluisteren en wissen
  • Alle VoiceMail berichten overzichtelijk in beeld
  • Kies zelf welk bericht je eerst luistert
  • Makkelijk belangrijke instellingen wijzigen
  • Berichten die verwijderd worden in je voicemailbox (na looptijd) blijven nog wel beschikbaar in de app. Als je ze op je toestel opslaat kan je ze zelfs bewaren als je de app verwijdert

Je kunt uiteraard ook nog steeds telefonisch gebruik maken van VoiceMail. Je kunt dus ook al heb je de app, ook nog gewoon via 1233 of via 0612001233 toegang krijgen tot je VoiceMail box.

Notificaties

Je ontvangt normaal gesproken VoiceMail notificaties via SMS. Als je de VVM app hebt gelanceerd, ontvang je de notificatie via de VVM app. Je krijgt dan geen melding van een voicemail meer via SMS. Wel krijg je nog de melding via SMS als je mailbox bijna vol is of een reminder van je voicemails. Die blijven via SMS verstuurd worden.

KPN VoiceMail app downloaden

De uitrol van Visual Voicemail van KPN vindt gefaseerd plaats. Zodra je als klant gebruik kunt maken van de nieuwe voicemaildienst krijg je hiervan een bericht vanuit KPN. Je kunt de app downloaden uit de Play Store.

Visual VoiceMail voor iOS

Voor de iPhone komt er een Visual Voicemail oplossing in het menu. Dit wordt op het toestel geactiveerd via een ‘aanbieder instellingen’-update van Apple. De verwachting is dat dit voor iOS begin 2018 gaat gebeuren.