Altijd op de hoogte van de status van jouw diensten

Onderbrekingen binnen jouw IT- en telecomomgeving zijn nooit leuk. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van gepland onderhoud of eventuele storingen. Om je voortaan nog beter te informeren over actuele storingen en gepland onderhoud, introduceren wij onze nieuwe statuspagina.

Hier houden we je op de hoogte van de status van onze diensten en gepland onderhoud. Zodra een storing gaande is of onderhoud gepland staat, informeren we je op deze pagina en plaatsen wij regelmatig updates van ontwikkelingen. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele status van jouw IT- en telecomdiensten.

Onze statuspagina is eenvoudig te bereiken via het menu of via deze link. Wil je automatisch een bericht ontvangen wanneer onderhoud gepland is of een storing gaande? Abonneer je dan hier voor de e-mail- of SMS-service op de statuspagina via de knop rechts bovenin. Daarmee ontvang je direct een e-mail of SMS, zodra er een nieuwe melding wordt geplaatst op de statuspagina. Je kunt kiezen voor welke specifieke diensten je notificaties wilt ontvangen, zodat je geen onnodige meldingen ontvangt.

Ga naar de storingspagina