T-Mobile MB-verdeler voor al je apparaten in huis

T-Mobile weet wat verdelen is
Ben je ook blij met je smartphone in combinatie met supersnel 4G-internet? Bij T-Mobile begrijpen ze dat deze combinatie bij iedere klant hoog in het vaandel staat. Klanten willen ieder moment hun bundel kunnen verhogen of verlagen.

Dat is op dit moment nog een handeling die makkelijker gezegd is dan gedaan. T-Mobile komt sinds vandaag met de T-Mobile MB-Verdeler. Met de MB-verdeler kan de klant vanuit de één bundel internetten met al zijn apparaten.

Hoe werkt de MB-verdeler?

Je betaalt eenmalig een bedrag van € 14,99 (aansluitkosten) en ontvangt daarvoor één of twee extra simkaarten. De simkaart die je extra ontvangt kan simpelweg in een tablet, laptopstick, CarFi of 4G-router (MiFi box) worden geplaatst. 

Alle apparaten zullen van dezelfde internetbundel gebruik kunnen maken. Dat geldt ook voor de MB-aanvuller en/of de Travel en Surf MB's. Deze kunnen op dezelfde manier worden gebruikt.

  • Beschikbaar vanaf 1 februari
  • Keuze tussen 1of 2 simkaartenT-Mobile MB verdeler
  • Eenmalige aansluitkosten
  • Geen extra maandelijkse kosten (Met Stel Samen & Stel Bij)
  • Overal supersnel internet met 4G van T-Mobile

De internetbundel kan later naar boven worden bijgesteld. In de My T-Mobile app wordt er getoond hoeveel MB's er nog precies over is en wat het verbruik tot nu toe is. Met de MB-verdeler speelt T-Mobile in op de behoefte van de klant, om met alle apparaten te kunnen internetten.

Benieuwd of de T-Mobile MB-verdeler ook iets voor jou is? Vraag het ons.

Bron: T-Mobile.nl