T-Mobile klaar voor de toekomst!

T-Mobile is er klaar voor!

We gebruiken inmiddels allemaal een mobiele telefoon of zelfs een smartphone. De ene persoon intensiever en uitgebreider dan de ander. Daarop stemmen we ook het type abonnement af dat we gaan gebruiken. Deze keuze is veelal gebaseerd op inhoud van de bundels, als ook de maandelijkse kosten die aan het abonnement gekoppeld zijn. Het netwerk T-Mobile onderscheid zich onder andere op deze twee aspecten, inhoud op wensen en behoeften van de eindgebruiker tegen een ontzettend scherp tarief.

Kosten versus kwaliteit
Ook zakelijk gezien zijn dit vaak de twee kernwaarden waarop keuzes worden gebaseerd. Wat niet onderschat dient te worden bij voornamelijk de zakelijke gebruikers is de netwerkdekking en bijhorende kwaliteit, op zowel dataverkeer als de cloud telefonie gebaseerde spraak oplossingen voor de toekomst. Deze kwaliteit is dermate belangrijk, dat zelfs bedrijf kritische processen van de zakelijke eindgebruiker hieraan ten grondslag kunnen liggen. Met andere woorden, kwaliteit is uiteindelijk veel belangrijker dan bijvoorbeeld de daarmee gemoeide kosten! Natuurlijk met dien verstande dat de kosten vanzelfsprekend in balans dienen te zijn en het liefst zo laag mogelijk.

Het best geteste netwerk van Nederland
In Nederland kennen we inmiddels nog drie netwerken voor mobiele spraak en dataverkeer. Uit die drie is T-Mobile onlangs tot best geteste netwerk uitgeroepen. P3-Group test jaarlijks de kwaliteit van mobiele netwerken vanuit het oogpunt van de gebruiker. T-Mobile kwam daarbij als winnaar uit de bus en is het best geteste netwerk op het gebied van bellen, data en netwerkdekking in grote en kleine steden én onderweg.

T-mobile: ook onderscheidend op het gebied van 4G!
Met name 4G is momenteel een hot item in de markt. Voor velen nog onbekend, maar 4G+ is reeds een onmisbaar feit in Nederland. 4G+ is geen nieuw netwerk, maar een uitbreiding op het bestaande T-Mobile 4G-netwerk. Je kunt nu bijvoorbeeld nog hogere snelheden behalen. Ook bij streaming diensten zal je dat ervaren.

In meer dan 75% van het T-Mobile 4G-dekkingsgebied staat nu 4G+ aan. De komende maanden breidt het telecombedrijf het 4G+ aanbod snel uit. T-Mobile verwacht in de zomer van 2016 4G+ aan te bieden in ons hele 4G-dekkingsgebied. Klik hier voor het 4G dekkingsgebied van T-Mobile.

Uitleg T-Mobile netwerk
Kortom, T-Mobile heeft een onderscheidende positie in de markt weten te verkrijgen. Hoe dat is ontstaan zie je hieronder:

Voor consumenten én de zakelijke markt
Door middel van het best geteste netwerk zet T-Mobile zich niet alleen voor de consument, maar vooral ook voor de zakelijke gebruiker op de kaart! De combinatie van het portfolio en de huidige technieken die het bedrijf toepast, maakt T-Mobile tot een waanzinnig kwaliteitsmerk in de zakelijke Telecom & ICT-markt.

T-Mobile: een uitblinker als het aankomt op stabiliteit van dataverkeer, waar we steeds afhankelijker van zullen worden in de toekomst. Daarnaast excelleert het bedrijf ook nog eens op het gebied van de integratie van vaste en mobiele telefonie middels cloudoplossingen.

Al met al: een gedegen netwerk met daaraan gekoppeld een fantastisch portfolio van producten en diensten, voor het beste resultaat. Klaar voor de toekomst!