Samsung Note 7 met gebogen scherm

Gebogen scherm voor nieuwe Note 7
De Samsung Galaxy Note 7, die vermoedelijk in de herfst verschijnt, zal alleen verkrijgbaar zijn met een scherm dat aan de randen is gebogen.

Platte en gebogen scherm
Bij eerdere smartphonelanceringen maakte Samsung al een platte versie en een gebogen versie van een nieuw toestel, zoals de Galaxy S7 en S7 Edge.

Bij de Note 7 wordt de platte versie echter overgeslagen, meldt de Zuid-Koreaanse krant Munwha Ilbo. Volgens recente berichten uit de Koreaanse media verkoopt de gebogen versie van de S7 wereldwijd al beter dan de platte versie, ondanks een prijs die 100 euro hoger ligt.

Smartwatch Gear 3
Volgens recente geruchten wordt de Note 7 begin augustus onthuld tijdens een evenement in New York, waar mogelijk ook de nieuwe smartwatch Gear S3 wordt getoond. De vorige generatie van de Galaxy Note, met versienummer 5, kwam niet naar Nederland. In plaats daarvan bracht Samsung een grotere versie van de Galaxy S6 Edge uit.

Samsung zou de benaming Galaxy Note 6 overslaan, om de modelnummers van de Note-reeks gelijk te trekken met die van de S-reeks.

Door: Nu.nl