Marco van Ginkel raakt iPhone kwijt is een ludieke actie van PHC

Vrijdagavond had PSV-er Marco van Ginkel een gezellige avond met teamgenoot Davy Pröpper. Op zich niets bijzonders, maar de avond eindigde zaterdagochtend met een kater: Marco was zijn telefoon kwijt! Er ontstond wel wat paniek, want op de telefoon stond een belangrijk filmpje van Marco, welke erg waardevol voor hem was!

Marco probeerde de kracht van Social Media te gebruiken door daar zijn volgers op te roepen om uit te kijken naar zijn iPhone. Het ging hem niet om de telefoon zelf, maar hij wilde dat filmpje echt enorm graag terug. PHC had namelijk al een nieuwe telefoon voor hem geregeld.

Toen het toestel zaterdagmiddag nog niet terecht was, besloot Marco tot een andere oproep: hij liet zijn mobiele nummer achter op Social Media en riep zijn volgers op het te bellen en te kijken of ze ergens zijn toestel over hoorden gaan. En daar kwam de aap uit de mouw: het was een wedstrijd! Degenen die de telefoon belden kregen een voicemailbericht van Marco dat ze een speciale rood met witte iPhone 7 konden winnen door in de buurt van Station Eindhoven via Bluetooth te zoeken naar het toestel.

Degene die als eerste in de taxi stapte waarin het te winnen toestel te vinden was, werd naar PHC gebracht voor de prijsuitreiking door Marco zelf.

And the winner is… Sander Dubach uit Eindhoven!

Het was eigenlijk bij toeval dat Sander de iPhone gewonnen heeft. Hij was in de buurt van het station toen hij de oproep van Marco op Facebook zag en de Voicemail belde. Via Bluetooth had hij het toestel vervolgens zo gevonden.

Winnaar Zoek mijn iPhone Marco van Ginkel

Sander (midden) samen met Marco van Ginkel (PSV) en Theo Voets (PHC)

Als echte PSV fan is Sander dan ook erg blij met de iPhone in de kleuren van zijn club én met het gesigneerde shirt van Van Ginkel.

Verloren filmpje Marco van Ginkel met de Bin Challenge van PSV

Beveilig je toestel en maak backups
Deze ludieke actie heeft dus ook een serieuze boodschap: beveilig je telefoon en maak regelmatig een back-up
PHC deelt tips en trucs om te voorkomen dat je je belangrijke gegevens, zoals dat filmpje, kwijt bent als je je toestel wel echt verliest! Want wie weet ben jij de volgende die zijn toestel in de taxi laat liggen.