PHC gaat in 2016 ook weer voor goud met Samsung!

In 2016 is PHC wederom tot Samsung Gold Partner uitgeroepen. PHC heeft weer een gouden status van Samsung gekregen. Deze status is een certificaat met een gouden randje. We zijn bij PHC trots op het feit dat we in 2016 weer zijn uitgeroepen tot Samsung Business Gold partner 2016. Natuurlijk zijn we daar erg blij mee.

Onze klanten en prospects weten duidelijk wat ze van PHC kunnen verwachten op het gebied van Samsung producten, praktische ondersteuning, slimme services en overtuigende aanbiedingen.

Gouden certificaat
We weten allemaal dat Samsung bij voorkeur werkt met de resellers die veel commitment tonen. Samsung wil businessrelevantie naar een hoger niveau brengen. De eindklant moet er meer aan hebben. Deze status wordt niet zomaar toegekend aan een partner. Het feit dat PHC zich deze status mag aanmeten, bewijst dat PHC haar service, ondersteuning en kennis dik op order heeft.

Gouden samenwerking
Net als voorgaande jaren, maakt PHC weer deel uit van Samsung Team of Empowered Partners (STEP). De opzet blijft het zelfde en daardoor hoogwaardig. STEP is opgezet voor wederzijds succes in de huidige, toenemend concurrerende markt. Samen met Samsung zorgen we voor vooraanstaande ideeën, technische expertise en winnende marktstrategieën voor onze relaties. Via ons krijg je toegang tot kennis en hulpmiddelen van Samsung, verkoopinformatie, technische- en verkoopondersteuning. Wederom een mooie samenwerking tussen ons en Samsung.

Door: phc.nl