PHC
 

Privacy

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 07-01-2019

Privacy

Privacy vinden wij ongelooflijk belangrijk. Serieus, het telt voor ons enorm. Wij zorgen er dan ook voor dat iedereen binnen PHC zich houdt aan ons privacybeleid. Daar heb je recht op, want we weten dat je ons vertrouwt. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Daarom vertellen we je hier welke (persoons)gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt of een overeenkomst met ons sluit, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee de gebruikservaring verbeteren. Daar zijn we open over.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van PHC. Realiseer je dat PHC niet verantwoordelijk is voor het beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan ons privacybeleid te accepteren.

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en van al onze klanten en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die je ons geeft vertrouwelijk wordt behandeld.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wanneer jij je aanmeldt voor één van onze diensten(o.a. onze nieuwsbrief en/of blog of als klant) vragen we je om persoonsgegevens. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van PHC of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens die we hebben.

Jij verstrekt zelf je gegevens aan ons door klant te worden en de informatie die nodig is aan te leveren of door een contactformulier op onze website in te vullen.

PHC verwerkt de volgende gegevens indien wij die nodig hebben: bedrijfsgegevens, voor- en achternaam, geslacht, telefoonnummer, e-mailadres, gegevens over jouw activiteiten op onze website, adresgegevens en IP-adres.

Wat doet PHC met je gegevens?

Wij verwerken je gegevens om telefonisch contact met je op te kunnen nemen als je daar om vraagt en/of om je schriftelijk te kunnen benaderen als dat nodig is.

Verder verwerken wij je gegevens om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Zo hebben wij gegevens nodig om een overeenkomst op te stellen en om te factureren.

Ook gebruiken wij de gegevens voor marketingdoeleinden, bijvoorbeeld het mailen van onze nieuwsbrief, het sturen van informeren over onze diensten en het houden van een klanttevredenheidsonderzoek of voor marketinganalyses. 

Bewaren en delen van gegevens

Wanneer je ons e-mailt of andere berichten stuurt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Als het nodig is, vragen wij je naar je persoonlijke gegevens. We willen tenslotte je vragen beantwoorden.

Wij bewaren gegevens niet langer dan nodig is. Wij houden ons daarbij aan de wettelijke bewaartermijnen. Als er geen bewaarplicht geldt, worden gegevens tot twee jaar na ons laatste contactmoment bewaard. Voor onze nieuwsbrief kun je je altijd afmelden.

Jouw gegevens worden alleen met derden gedeeld als dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening of om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Zo nodig sluiten wij met die derden een verwerkersovereenkomst zodat je privacy gewaarborgd is.

Wat zijn Cookies?

phc.nl maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van jouw computer, tablet, telefoon of ander apparaat waarmee je onze website bezoekt kan worden opgeslagen. Naast cookies bestaan er ook andere technieken die we kunnen inzetten. Voorbeelden zijn 'beacons' en lokale opslag van je browser. De techniek is anders, de doelen zijn hetzelfde. Voor het gemak vatten we het samen onder de naam “cookies” in de rest van deze tekst. Door verder gebruik te maken van deze site stem je in met het cookiegebruik zoals hier in de voorwaarden beschreven. Dankzij cookies hoef je niet steeds dezelfde informatie in te voeren of te downloaden wanneer je bij ons terugkomt. Super handig! Bovendien helpen ze ons inzien hoe je onze site gebruikt en hoe wij alles nog beter en klantvriendelijker kunnen maken. Het moet gezegd worden: we gebruiken de cookies ook voor marketingdoeleinden.

Cookiemelding

Door de cookiemelding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site ga je automatisch akkoord met de voorwaarden zoals hierin beschreven.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Dat doen we dus speciaal voor jou. Om dat voor elkaar te krijgen maakt onze site gebruik van ‘cookies’ (tekstbestanden die op je computer worden geplaatst) om te analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De informatie over je gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken, functionaliteiten te faciliteren en te verbeteren, statistieken te analyseren en om advertenties relevanter voor je te maken. Ondanks veel discussie in de media en politiek zijn cookies vooral erg handig en helpen je bij het gebruik van onze site. Zo onthouden we bepaalde voorkeursinstellingen, beperken we routinehandelingen en maken we de advertenties die we tonen zo relevant mogelijk.

 

Functionele en analytische cookies

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Producten in je winkelmandje plaatsen. Inloggen met je eigen inloggegevens. Onze YouTube-reviews bekijken. Allemaal functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken. Met de analytische cookies doen we kennis op. Deze informatie gebruiken we om onze sites elke dag weer een beetje beter te maken.

 

Tracking cookies

Externe partijen plaatsen tracking cookies om advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren. Jouw internetgedrag kan door deze derden gevolgd worden door middel van deze tracking cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site ga je hiermee akkoord.

We gebruiken ook cookies voor marketingdoeleinden. Zo kunnen we je aanbiedingen sturen waar je ook écht op zit te wachten. Denk hierbij aan onze gepersonaliseerde nieuwsbrief of aanbiedingen via partnersites. Adverteerders of de door hen aangestelde mediabureaus gebruiken cookies om het succes van hun campagne te meten, de interesses van bezoekers en hun voorkeuren te meten en bij te houden hoe vaak een advertentie al is vertoond en of erop geklikt is. Sommige adverteerders plaatsen cookies via meerdere websites om zo patronen te herkennen en een profiel samen te stellen. Dit stelt hen in staat om gerichter te adverteren en je relevantere advertenties te tonen. Het is belangrijk om te weten dat zonder deze cookie-informatie ook nog steeds advertenties getoond worden. De relevantie voor jou zal echter minder kunnen zijn. Wij werken samen met verschillende adverteerders en de door hen ingeschakelde tussenpersonen zoals mediabureaus en advertentieplatformen.

Social media cookies

Op onze website kunnen buttons zijn opgenomen om pagina’s of producten te promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken. Deze buttons werken met stukjes code die van deze netwerken zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van deze netwerken (die regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met je (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Overige cookies

Naast de al genoemde types kunnen we ook cookies plaatsen die ons in staat stellen verschillende A/B-testen te kunnen doen, waarmee we nieuwe functionaliteiten testen. Door de manier waarop internet en websites werken, kan het zijn dat wij niet altijd inzicht hebben in de cookies die via onze website door derde partijen worden geplaatst. Dit is met name het geval als onze webpagina’s zogenaamde embedded elementen bevatten: dit zijn teksten, documenten, plaatjes of filmpjes die bij een andere partij opgeslagen zijn, maar die op, in of via onze website getoond worden. 

Hoe pas ik de cookie-instellingen aan?

Je kan te allen tijde zelf beslissen of je cookies wilt accepteren / weigeren of zelfs verwijderen of als je wilt dat je browser je op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Dat kun je doen via de instellingen in je browser. Deze aanpassing verschilt per browser.

Jouw rechten

Je hebt het recht om de gegevens die wij van je bewaren in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen.

Daarnaast heb je het recht om je toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken, om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en om je gegevens te laten overdragen. Deze verzoeken kun je richten aan: compliance@phc.nl

Wij zullen zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen vier weken reageren. Als wij je onverhoopt toch teleurstellen, dan heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van je gegevens serieus en wij nemen passende organisatorische en technische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Aanpassen / uitschrijven nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden voor de nieuwsbrief. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met PHC. Zie onderstaande contactgegevens.

Inschrijven / uitschrijven blog per SMS

Per SMS een blog ontvangen kan door de tekst BLOG AAN te sturen naar 4411. Voor het afmelden voor deze service, dien je per SMS de tekst BLOG UIT naar 4411 te sturen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze service.

Inschrijven /uitschrijven blog per WhatsApp

Per WhatsApp een blog ontvangen kan door de tekst 'Blog aan' naar 06 51 111 111 te sturen. Je krijgt dan een melding dat er een nieuw blog voor je klaar staat. 

Wil je je hiervoor afmelden? Stuur dan de tekst 'Blog uit' per WhatsApp naar 06 51 111 111.

Tot slot

Wij zullen deze verklaring af en toe aan moeten passen, omdat bijvoorbeeld onze website, de regels rondom cookies of de privacyregelgeving wijzigen. We mogen de inhoud van deze privacyverklaring altijd en zonder waarschuwing vooraf wijzigen. Je kunt deze webpagina raadplegen voor de laatste versie.

Vragen en feedback

Als je vragen hebt over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op: PHC Flight Forum 1700 Bedrijfsnummer 5842 postcode 5657 EZ Eindhoven; tel. (040) 211 11 11; mail: info@phc.nl.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 7 januari 2019.

Disclaimer

Bij het ontwikkelen en onderhouden van onze site zijn we natuurlijk ontzettend zorgvuldig. Toch bestaat de kans dat informatie veroudert en/of niet meer volledig klopt. PHC is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van onze site en mobiele site. Dit geldt natuurlijk ook voor onze Twitter, YouTube en Facebook berichten. We vinden het ontzettend belangrijk dat we juiste en actuele berichten plaatsen, maar er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van de content en vormgeving van onze site liggen bij PHC. Het is niet toegestaan tekst en beelden te gebruiken, bewaren en/of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van PHC.

 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.