Webinar: De werkplek van morgen met PHC tailored cloud

Ben je benieuwd hoe de werkplek van morgen nú al bereikbaar is, voor iedereen? Schrijf je dan nu in voor het webinar van 8 oktober om 10:30 uur.

Terugkijken

Als we de afgelopen maanden iets geleerd hebben, is het wel dat we altijd en overal willen kunnen samenwerken en communiceren. Het gebruik van Teams is nog nooit zo groot geweest en wordt door gebruikers ontzettend gewaardeerd. En wat valt er nu niet fijn te vinden? Het is een gemakkelijke en laagdrempelige manier om met elkaar in contact te blijven, maar het is ook een hub waar je taken, je agenda en documenten kunt samenbrengen. Maar wist je dat je ook kunt bellen met Teams?

Samenwerken met Microsoft 365

Teams is onderdeel van onze moderne, digitale werkplek, gebaseerd op Microsoft 365. Maar dan wel met de tailored services die je gewend bent van PHC. Met Microsoft 365 bied je gebruikers een krachtige werkplek die ze altijd en overal kunnen gebruiken, zoals ze dat graag willen, vanaf elk type device. En dat zonder dat je als organisatie inlevert op veiligheid. De uitrol en het beheer is, dankzij de samenwerking met de experts van PHC, gebruiksvriendelijk.

Daarnaast staan de ontwikkelingen binnen Microsoft niet stil: elke keer komt er iets nieuws bij dat (samen)werken nog gemakkelijker en prettiger maakt voor de gebruiker. Of juist veiliger, zonder dat de gebruiker daar last van heeft. Als gebruiker van Microsoft 365 krijg je altijd toegang tot deze nieuwe technologieën, zodat iedereen efficiënt kan (blijven) werken. Omdat innovatie wat ons betreft dé motor is van jouw succes, willen we je graag meenemen in de mogelijkheden van de digitale werkplek van nu én van morgen.

Ben je benieuwd hoe de werkplek van morgen nú al bereikbaar is, voor iedereen? Schrijf je dan nu in voor het webinar van 8 oktober om 10:30 uur ‘De werkplek van morgen werkplek van morgen met PHC tailored Cloud.

Terugkijken