PHC TV: Technologie van de toekomst

Bij PHC hebben we innovatie in ons bloed zitten. Wij houden van nieuwe technologie en wij houden van gadgets. We steken elkaar aan met de nieuwste gadgets en willen het liefst alles uitproberen. Als het nieuw is, willen wij het hebben. En als het nog niet in Nederland te krijgen is, móeten wij het hebben. En niet alleen om te spelen, maar juist om te ontdekken hoe ze ons dagelijkse leven, zowel privé als zakelijk, makkelijker kunnen maken.

Zo hebben we je al kennis laten maken met Skydio, Aibo en Zenbo. De afgelopen tijd heb je via PHC TV kunnen zien wat deze coole apparaten allemaal al kunnen. En wat wij daar vooral zo gaaf aan vinden, is de blik op de toekomst die deze gadgets ons bieden, ook voor zakelijke doeleinden. Hoe wij denken dat de toekomst eruit ziet? Directeur Hans neemt je mee in zijn gedachten hierover in deze aflevering van PHC TV.

Wil jij Zenbo, Aibo of de Skydio ‘in het echt’ ontmoeten? Of wil je met ons sparren over de toekomst? Wij zijn klaar voor morgen en willen iedereen daar zoveel mogelijk in meenemen. Dus bel of mail ons, kom langs en zie het met eigen ogen!