PHC-TV: ‘s Werelds eerste echte autonome drone

De toekomst van telecom, van communicatie in het algemeen, van ICT, van Cloud. De toekomst van onze klanten. En daar hoort technologie bij. Technologie die vandaag in de kinderschoenen staat vormt morgen misschien wel de basis van je dagelijkse bezigheden. Wat we willen zeggen is: 25 jaar geleden was ‘het internet’ nog jong en nieuw, wie had toen gedacht dat we vandaag de dag 24/7 verbonden zouden zijn, met hoge snelheid, via een apparaat dat in je handpalm past? Ook nog zo’n ding: de smartphone zoals we die nu kennen bestaat een dikke tien jaar. In 2007 kwam Apple namelijk met de eerste iPhone.

PHC TV

In onze nieuwste video laten we je wat technologie zien die nu nog nieuw is. Een zelfvliegende drone? Hij bestaat inderdaad al, en in het filmpje kun je zien wat hij wel (en misschien ook nog niet) kan. We kunnen verklappen: het is een coole gadget. En dat willen we je graag laten zien. Maar nog veel belangrijker is dat we je willen laten zien dat hetgeen jij vorig jaar, of gisteren, nog voor onmogelijk had gehouden, vandaag al waarheid is. En wat vandaag nog niet bestaat, het belangrijkste onderdeel van onze toekomst kan worden.

Camera's

Eerst gebruikten we een camera alleen om foto’s te maken en te filmen. Maar deze drone gebruikt de camera’s niet alleen daarvoor. Hij gebruikt die camera’s ook om te kijken. Kijken zoals wij, als mens, dat ook doen. Objecten herkennen, diepte zien, en dat in 360 graden. Daarmee is de drone inmiddels beter dan wij, wij kunnen immers maar één kant tegelijk uit kijken. Deze technologie is leuk voor nu maar biedt zoveel mogelijkheden voor de toekomst. Welke? Dat vertellen we in het filmpje!

Nieuwsgierig

Ben je nieuwsgierig naar die technologie van morgen? Geniet van de beelden, van de uitleg, en neem contact met ons op om te praten over jouw toekomst! Natuurlijk ben je ook altijd welkom om die coole gadgets bij ons te komen bekijken én uitproberen.
Bel wel even van tevoren om een afspraak te maken.