PHC TV Review: Ontdek het magische van 2 schermen met de Surface Duo

Surface Duo

PHC had het genoegen om als één van de eersten in Nederland de Surface Duo in handen te kunnen hebben. Wanneer en of hij officieel naar Nederland komt, is nog niet bekend. Maar zoals je van ons gewend bent, hebben we het toestel al wel vast uitgebreid getest. De video hiervan vind je nu al op PHC TV.

Twee schermen

Microsoft doet het net even anders dan de concurrenten en brengt met de Surface Duo een hoogwaardige smartphone die je kunt dubbelvouwen, met twee schermen. De afwerking van het toestel is schitterend en voelt solide aan, daarnaast past het helemaal in de Surface productlijn.
Hiermee heb je direct je kantoor in je binnenzak, in een compact en vooral dun design maar met een ongelooflijke werkruimte.

Ontwikkeld voor de zakelijke gebruiker

Het wordt al snel duidelijk dat de Surface Duo ontwikkeld is met de zakelijke gebruiker in het achterhoofd. Microsoft heeft het voormalige Windows Mobile OS achtergelaten en voor nu gekozen voor een cleane versie van Android. En dit werkt gewoon goed. Echt onderscheidend is de Microsoft Cloud integratie: Microsoft apps werken perfect op dit toestel en je kunt hier met alle gemak meerdere dingen tegelijkertijd doen.
De Microsoft Duo blinkt uit in de manier waarop je de schermen kunt gebruiken: apart of als één scherm, rechtop of liggend. Het toestel transformeert in een oogwenk van een uit de kluiten gewassen smartphone tot een notitieboekje naar een mini laptop.

Benieuwd naar de telefoon van morgen

De Microsoft Duo lijkt de smartphone wereld op te willen schudden. Het laat je nadenken over wat een telefoon vandaag de dag eigenlijk is, maar vooral wat de mogelijkheden van morgen zijn. Kijken we hier naar dé nieuwe manier van werken? Benieuwd naar hoe de Microsoft Duo werkt? Bekijk dan snel onze review, of kom eens langs om het zelf te ervaren!