PHC TV: De smartphone met hart voor mens en planeet | Fairphone

Duurzaamheid ontstaat vaak uit innovatie. De wil om iets te maken dat beter is dan wat we hebben, maar vooral iets te maken wat langer meegaat. En als het dan ook nog eens op een eerlijke manier geproduceerd wordt, maak je echt duurzame producten.

Fairphone

Het oer-Hollandse bedrijf Fairphone vond het tijd voor verandering in de wereld van smartphones. Toestellen gaan niet lang genoeg mee, worden opgestuurd als er een onderdeel defect is, en worden vaak niet eerlijk geproduceerd. Fairphone doet dit helemaal anders en brengt daarmee de, noodzakelijke, verandering teweeg.

Duurzaam produceerde smartphone

De Fairphone is inmiddels al toe aan de derde generatie. Een smartphone die, zo beloven ze, voor een eerlijkere toekomst staat, voor iedereen. Door de hele keten, van grondstof tot eindproduct, en daar voorbij. Fairphone plaatst mensen en de planeet voorop.

Ga jij mee in de verandering?

Met een Fairphone koop je meer dan alleen een smartphone. Je koopt het bewijs dat het mogelijk is te veranderen, en dat die verandering al plaats aan het vinden is. Die verandering heb je met een Fairphone nu al in handen.
Uiteraard is de Fairphone, ook voor zakelijk gebruik, te krijgen bij PHC. Omdat wij geloven in innovatie, in mooie initiatieven en in de toekomst. Welke manier ook bij jou past, wij zorgen dat je altijd klaar bent voor morgen. En met een Fairphone ziet die morgen er net een beetje eerlijker uit.

Benieuwd wat dit voor jouw organisatie kan betekenen?

Laten we een afspraak maken