Met welk strijdlied moedig jij zondag De Graafschap aan? Win een nieuwe iPhone7!

Met welk strijdlied moedig jij zondag De Graafschap aan? Win een nieuwe iPhone 7!

Zondag is de ontknoping van de eredivisie. Zowel Ajax als PSV kunnen dan kampioen worden. Beide teams hebben evenveel punten. Als De Graafschap Ajax verslaat, kan PSV de schaal pakken. Als sponsor van De Graafschap en PSV is dat voor PHC tailored telecom een unieke win-win situatie! Om de winning mood compleet te maken, kunnen óók alle fans van PSV en De Graafschap zondag winnen. Verzin een origineel strijdlied en win een gloednieuwe iPhone 7!

Strijdlied
Als trotse sponsor van PSV én De Graafschap wil PHC tailored telecom er alles aan doen om de Superboeren zondag te laten winnen. Daarom roept het bedrijf supporters van beide clubs op om zich te verenigen, en massaal de Superboeren aan te moedigen. Hoe? Met een origineel strijdlied.

Fans kunnen op Facebook hun strijdlied opgeven met #dran. De Superboer is Troef? Jetzt geht’s d’ran? Viva de Vijverberg? Het kan een grappige titel zijn, een link naar een bestaand lied, of een zelfgemaakt strijdlied. De meest originele inzending wint een gloednieuwe iPhone 7, waarop je de legendarische overwinning van de Superboeren nog heel vaak kunt terugkijken.

Als extra aanmoediging geeft telecombedrijf PHC tailored telecom ook alle spelers van De Graafschap een nieuwe iPhone 7, als ze 25 of meer punten halen deze competitie.

Ook met deze actie loopt sponsor PHC tailored telecom weer voorop om haar klanten en relaties optimaal van dienst te zijn. Ook als het niet om voetbal gaat, biedt het bedrijf haar partners de slimste en meest efficiënte oplossingen in telecom. Altijd puur maatwerk. Tailored telecom. 

Actievoorwaarden