WhatsApp steeds completer na weer een update

Steeds vaker krijgt WhatsApp een update!

Stukje bij beetje blijft het team achter WhatsApp nieuwe functies toevoegen aan zijn app. De nieuwste testversie voor Android toont nu je linkgeschiedenis en laat je in één stap oudere chatberichten verwijderen.

WhatsApp blijft maar nieuwe functies toevoegen aan zijn chat-app, ondanks dat de app nu onder de paraplu van Facebook valt. Zo is de dienst recentelijk helemaal gratis geworden, sleutelt het bedrijf aan de beveiliging onder de motorkap en zou het zelfs mogelijk worden om documenten te delen via de dienst. WhatsApp lijkt er naar te streven om de meest complete communicatiedienst te worden zodat je eigenlijk niets anders meer nodig hebt.

Kleine functies
In de nieuwste testversie heeft de firma een aantal kleine functies geïntroduceerd die het chatten weer een klein beetje vergemakkelijken. Als je in een gesprek nu naar het Media-menu gaat van een specifieke contactpersoon is er een tabblad toegevoegd, waar alle links staan die je met iemand gedeeld hebt. Daarnaast kun je nu door op 'Chat wissen' te tikken automatisch oudere berichten verwijderen. Door belangrijke berichten te markeren met een sterretje kun je deze intact laten houden, ongeacht hoe oud deze zijn.

Nieuwe functies
De nieuwe functies zijn nu in de testversie van WhatsApp te gebruiken, die inmiddels ook via de Google Play Store te krijgen is middels een speciale procedure. Wanneer de functies naar de stabiele versie van WhatsApp komen is nog onduidelijk. Ook is het nog onduidelijk wanneer je op andere platformen je linkgeschiedenis kunt bekijken en oudere berichten kunt verwijderen.

Door: gsminfo.nl