Vodafone viert kerst met klanten: onbeperkt mobiele data gebruik op 25 en 26 december

Amsterdam/Maastricht, 19 december 2014 – Een kerstboodschap versturen naar familie elders in het land? Of ben je aan het werk tijdens de feestdagen? Tijdens eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december 2014) kunnen Vodafone-klanten gratis en onbeperkt nationale data gebruiken. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders de kerstwens tegenwoordig verstuurt via de mobiele telefoon. Reden genoeg voor Vodafone om zijn klanten twee dagen gratis nationale data cadeau te geven. Klanten hoeven hier niets voor te doen.

Rob Shuter, CEO van Vodafone Nederland: "Afgelopen jaar hebben we veel tijd, geld en energie gestopt in het afronden van de landelijke 4G-dekking en het verder uitbreiden en verbeteren van 3G-dekking. Omdat met kerst veel mensen onderweg zijn, maar toch van het kerstgevoel willen meegenieten, hebben we besloten om onze klanten juist nu te laten profiteren van gratis mobiele data via ons netwerk.”

De verbruikte data zal niet in rekening worden gebracht. Vodafone Thuis, hollandsnieuwe, Scherp S en sommige machine-to-machine data zijn uitgesloten van de campagne, net als gebruik van data in het buitenland. Kijk voor alle voorwaarden op vodafone.nl/kerst.

Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone Nederland is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid en heeft 5,2 miljoen klanten per 30 september 2014. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Amsterdam en Maastricht en er zijn kantoren in Eindhoven, Capelle aan den IJssel, Bodegraven en Amstelveen. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet een van 's werelds grootste mobiele telecommunicatiebedrijven, met 438 miljoen klanten per 30 september 2014. Vodafone heeft momenteel deelnemingen in aandelenkapitalen in meer dan 30 landen verspreid over vijf continenten en ongeveer 50 partnernetwerken wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.nl en www.vodafone.com.